Alegerea decoratiunilor de nunta potrivite

Cu totii stim ca o nunta nu este cu adevarat completa fara acele decoratiuni nunta, indiferent cat de simple sau complicate sunt ele, caci acestea pot transforma un eveniment special intr-unul magic, care nu se intampla decat o data in viata. Iar aceste decoratiuni nu sunt usor de ales, ele necesita sa fie alese in mod corect si sa le pregatesti cu atentie. Iar inainte de a te gandi ce sa alegi, trebuie sa ai cateva cunostinte de baza in materie de decor. 

Ce ar trebui sa decorezi in primul rand? Nu este necesar sa decorezi fiecare loc sau obiect pentru a avea un impact urias, ci este suficient sa te concentrezi pe anumite elemente de baza ce trebuie decorate pentru un eveniment special, precum este nunta. 

Decoratiuni pentru momentul cununiei 

Totul incepe cu momentul cununiei, caci acesta este momentul in care cuplul este unit in legatura sacra a casatoriei. Iar un astfel de moment ar trebui completat cu o decorare uluitoare a spatiului respectiv. Iar pentru asta, trebuie sa te asiguri ca nu vei rata nici un element pentru a crea un fundal atragator care sa completeze juramintele celor doi. 

In functie de locul unde va avea loc cununia, exista diferite moduri in care poti decora zona de intrare la aceasta ceremonie, fie ca este vorba despre intrarea in biserica sau doar o poarta mare, trebuie sa te asiguri ca nu va parea simpla. Poti alege sa decorezi cu flori, panglici, ghirlande sau orice alte elemente deosebite care pot crea un impact rasunator. 

Culoarul pe care vor intra cei doi miri trebuie sa fie decorat, pentru un efect special si poti opta intre a imprastia petale de flori sau a pune un covor rosu. Totul va arata impecabil daca acest spatiu nu este lasat simplu. 

Trebuie sa alegi anumite decoratiuni pentru partile laterale sau din spate ale scaunelor unde va avea loc nunta, caci pe langa faptul ca totul va arata mai interesant, acestea pot completa cu succes decorul pe care il creezi pentru intrarea in acel spatiu si pentru culoar. 

Miresele sunt interesate in a avea o arcada de nunta decorata creativ si indiferent de stilul pe care il vor alege, aceasta arcada este perfecta pentru a avea o fotografie a momentului sarutului memorabila. 

Decoratiuni pentru salonul unde are loc petrecerea 

Locul unde vor fi asezati mirii este punctul central al evenimentului, astfel ca cea mai mare parte dintre cupluri aleg sa aloce o suma destul de mare pentru decorarea acestuia.  

Urmatorul pas este amenajarea tuturor meselor unde vor fi asezati invitatii si poti alege fie decoratiuni simple, precum flori asezate in vaze de sticla, fie ceva mult mai sofisticat, insa este important ca totul sa fie in ton cu decoratiunile de nunta si restul incaperii. 

Iluminatul unei sali este extrem de important, caci acesta poate imbunatati atmosfera intregului salon si poate sa proiecteze o lumina noua asupra decoratiunilor alese. De aceea, este important ca atunci cand se decoreaza sala, sa se ofere o atentie deosebita si modul in care aceasta este iluminata. 

Cand vorbim despre decoratiuni de nunta de la Joyful Colors, este aproape sigur sa acestea au florile in prim plan. Tot ceea ce trebuie sa faci este sa alegi tipul de flori dorit si cum pot fi acestea aranjate pentru un aspect deosebit. 

Insa, primul lucru de care trebuie sa te ocupi este sa alegi o tema sau o paleta de culori pentru nunta ta, caci astfel totul va deveni mult mai simplu. In acest fel vei stii ce poate fi sau nu folosit pentru decor.