Alege tavane extensibile pentru eficienta si design deosebit


Plafonul unei locuinte este printre cele mai importante parti ale structurii unei case, iar intretinerea si amenajarea sa trebuie facute cu mare atentie. De aceea sunt recomandate tavanele extensibile VIP Casa, acestea reprezentand o solutie eficienta si de calitate, fie ca alegi sa le folosesti din necesitatea de a acoperi anumite imperfectiuni, fie doar din dorinta de a shimba decorul locuintei.

Iar beneficiile oferite de aceasta solutie in comparatie cu oricare alte metode de a finisa si imbunatati plafoanele normale sunt multiple.

Tavanele extensibile, o solutie pe termen lung

Acest tip de plafon reprezinta o investitie buna datorata in mod principal duratei de viata de cel putin 35 de ani pe care o ofera.

In ziua de astazi, necesitatea ca orice obiect utilizat in constructia si amenajarea casei sa poata fi folosit cat mai mult timp este aproape prioritara. In primul rand, lipsa de timp ne face sa cautam solutii de care sa beneficiem o perioada mai indelungata pentru a nu mai investi constant timp si energie pentru alte imbunatatiri. 

In al doilea rand putem vorbi despre necesitatea de a economisi bani. Iar din acest punct de vedere, acest tip de plafon este cu atat mai recomandat si datorita intretinerii sale foarte usoare.  Acesta nu va suferi in timp denivelari sau fisurari si singura atentie pe care trebuie sa i-o acorzi este aceea de a-l sterge cu ajutorul unei lavete umede la un interval de aproximativ 2 ani.

Scapa de problema petelor cauzate de umezeala

Nu te vei mai preocupa de problema urmelor de apa care pot aparea in mod obisnuit pe un plafon normal. Fie ca stai la bloc sau la casa, astfel de incidente se pot intampla oricand, atat ca urmare a unor inundatii cauzate de vecini, cat si din cauza unor defectiuni ale propriului acoperis.

Insa, tavanele extensibile au beneficiul de a putea acumula o cantitate mare de apa, de aproximativ 100 de litri pe metru patrat. Iar evacuarea acestei cantitati de apa acumulate se face in mod facil prin demontarea plafonului si montarea sa la loc la final.

O solutie eficienta pentru confortul tau

Un alt beneficiu ce nu trebuie ignorat este referitor la modul si timpul de montare. Un tavan extensibil se poate monta intr-un timp redus, spre exemplu in numai o singura zi fiind finalizat un apartament cu doua camere. De asemenea, in timpul acestui proces casa ta va ramane ordonata iar tu nu vei mai intalni acea dezordine care se produse de regula in timpul diverselor reparatii si imbunatatiri mai ample din casa.

Totodata, pentru ca sanatatea ta si a celor dragi este cea mai importanta, o alta calitate a acestuia este aceea ca nu emana substante toxica si nici nu provoaca diversi alergeni.

Ca un ultim beneficiu, este bine sa stii ca tavanele extensibile ofera si un design deosebit al casei tale. Iar toate acestea presupun costuri moderate, fiind insa indicat sa apelezi doar la profesionisti care sa lucreze la standarde inalte si cu produse de calitate.