Alege tabla zincata de la mesterumanole.ro

Oferta imbatabila la tabla zincata doar la mesterumanole.ro

Mesterumanole.ro va pune la dispozitie tabla zincata cu grosimi diferite si dimensiuni diferite pentru ca dumneavoastra sa puteti comanda foarte simplu si rapid produsul de care aveti nevoie. Tabla zincata este o alegere foarte buna pentru oricine isi doreste sa economiseasca bani, dar si sa aiba parte de calitate. Tabla zincata de la mesterumanole.ro este un material cu o larga gama de utilizare, mai ales in anumite industrii cum ar fi: auto, poduri, constructii si acoperisuri.

tabla zincata

Tabla zincata este de fapt o tabla de otel asupra careia s-a aplicat un strat de zinc pentru a preveni coroziunea. Stratul de zinc cu care tabla zincata este acoperita o protejeaza foarte bine impotriva timpului si a coroziunii. Datorita aplicarii stratului de zinc, tabla zincata nu prea rugineste si are si o durata extrem de mare de viata, practic, ofera aceleasi propietati ca si tabla de otel.

Ce parere au specialistii despre tabla zincata?

Cu cat stratul de zinc este mai gros, cu atat rezistenta tablei zincate pe care o poti cumpara de pe mesterumanole.ro, dar conteaza foarte mult si mediul in care tabla de zinc este folosita. Specialistii stiu cat zinc este nevoie pentru ca tabla zincata sa tina cat mai mult. De exemplu, specialistii sustin ca in zonele industriale se foloseste mult mai putin zinc, decat in zonele rurale spre exemplu unde aerul este mai putin poluat.

La fel, specialistii sustin ca daca tabla zincata este folosita in interior, durata de viata poate fi de 10 ori mai mare decat daca este folosita in mediul exterior. Pe langa faptul ca stratul de zinc ajuta la rezistenta indelungata in timp.

Recomandarea specialistilor este ca atunci cand dorim sa taiem tabla zincata sa folosim ghilotina si foarfeca, pentru a nu supraincalzii tabla. Daca taiati tabla zincata cu flexul, zincul se va deteriora si i se vor pierde propietatile pe care zincul le ofera. De asemenea, gaurirea tablei nu este recomandata deloc.

Este recomandat ca imbinarea tablei zincate sa fie facuta cu ajutorul suruburilor si a niturilor. Tabla zincata poate fi de asemenea sudata, dar avand in vedere ca temperatura de topire a zincului este mai scazuta decat cea a fierului, stratul de zinc va fi afectat.

  • Constructii – oblon, copertina, usa, perete separator, acoperisur, parapete
  • Masini – usa, aripa, plafon, capota
  • Electrocasnice – masina de spalat, frigider, aragaz, aer conditionat, ventilator, cuptor cu microunde
  • Alte utilizari – panouri electrice, carcase metalice

Pentru informatii si consiliere de specialitate il puteti suna oricand pe Mesteru Manole la unul dintre numere de telefon de mai jos:

  • Materiale de constructii / Metalurgice / Amenajari pentru interior: 0741 238 406
  • Instalatii si produse electrice: 0740 105 584
  • Instalatii termice / Instalatii si obiecte sanitare: 0740 105 588
  • Organe de prindere si asamblare / Scule si unelte / Protectia muncii: 0740 105 588

Pentru a vedea toata gama de produse disponibile online, accesati site-ul www.mesterumanole.ro.