Alege oferta cea mai buna de inchirieri auto de la rent-a-car-otopeni.ro pentru o vacanta de neuitat

inchirieri masini

Probabil ca sarbatorile de iarna sunt cele mai importante din an pentru orice om din tara, odata cuele pe plaiurile natale se intorc din strainatate si un numar mare de romanipentru a isi petrece alaturi de cei de acasa sarbatorile. Statisticile arata capeste 2 milioane de romani sunt in afara tarii, asadar luna decenmrie va fi una extrem de aglomerata pentru companiile aeriene din aeroportul Otopeni dar si pentru furnizorii de inchirieri auto. Probabil ca aceasta este una din cele mai aglomerate perioade din an pentru ei, zilnic sunt peste 50 de curse aerienecare aduc in tara o multime de turisti.  In imediata vecinatate a aeroportului dinOtopeni, daca vei avea nevoie de o masina fiabila, se afla cei de la Rent-a-car-otopeni.ro acestia iti pun la dispozitie masini ireprosabile care tevor ajuta sa te deplasezi nestingherit pe toata perioada sederii tale in tara.Stiind ca pretul este important pentru orice client, vei beneficia in aceastaluna de oferta de inchirieri auto la un tarif excelent , vei avea gratuit un gps precum si scaun de copil, asadar sunt o companie numai buna de luat inseama atunci cand ai nevoie de cele mai efieiente servicii in acest sens. Avand in vedere ca drumurile in tara nu sunt cele mai bune in perioada de iarna,existand parti acoperite de nameti, la cei d ela Rent-a-car-otopeni.ro veiputea beneficia si de masini cu tractiune integral, evident acestea sunt echipate pentru orice sezon cu anvelope noi, asadar daca vei calatorii la muntenu vei avea de ce sa iti faci griji. Pe langa faptul ca te vei simtii indeplina siguranta si vei avea si loc sufficient pentru bagaje, probabil ca dacate intorci in tara ai pregatit si o multime de valise cu cadouri, micutii taise vor simtii cat se poate de confortabil pe bancheta din spate a masinii. Aceasta varianta de Suvuri fac parte din modelele de ultima generatie, le poti allegecu transmisie manuala sau cu automata in functie de nevoile si de bugetul pecare il ai la dispozitie. Daca nu ai nevoie de o masina din ga,ma celor deteren, Rent-a-car-otopeni.ro iti poate pune la dispozitie si masini cutractiune integral din gama celor de la Audi, in acest sens stii ca te veibucura de confort la volanul unui bolid de lux. Daca deja esti cat se poate dehotarat si va urma cu siguranta ca la aterizarea ta in aeroport sa inchiriezisi o masina, ar trebuii ca in aceasta perioada sat i seama si de catevasugestii cat se poate de importante pentru o inchiriere cat se poate dereusita.

  • Siguranta si confort – in primul rand trebuie sa stii ca daca doresti sa ai aceste lucruri la pachet, este cat se poate de important ca respective agentie de inchirieri auto sa aiba masini cat mai noi, legislatia prevede ca vechimea acestora sa nu fie una mai mare de 5 ani de zile, pe langa asta trebuie sa te asiguri ca acestea sunt si foarte bine intretinute din punct de vedere tehnic dar si esthetic. Masinile ce fac obiectul serviciului de inchirieri auto trebuie sa aiba inspectiile periodice facute odata la 6 luni si nu odata pe an ca in cazul masini;lor clasice care calatoresc pe drumurile din tara. Asigura-te ca agentia ta va fi una care respecta legislatia in vigoare. Asigura-te in alta ordine de idei ca in oferta de baza sunt incluse anvelopele de iarna, unele companii care incearca sa profite de pe urma naivitatii clientului, incadreaza cauciucurile destinate sezonului rece in oferte premium, asadar va trebuii sa achiti o suma destul de mare in plus si pentru asta. Daca ins ate orientezi catre Rent-a-car-otopeni.ro nu trebuie sa iti faci griji, pe langa anvelope masinile sunt dotate si cu lanturi pentru zapada.
  • Politica firmei de inchirieri masini – in acest sens este bine sa te interesezi ca daca pe langa pretul pe care il vei plati pentru masina, vei avea incluse si asistenta, asta inseamna ca in orice moment sa poti contacta telefonic pe cineva pentru rezolvarea problemelor. Daca vei avea o defectiune la autoturism trebuie sa te asiguri ca vei primii asistenta sau o alta masina in maxim 5 ore de la semnalatrea defectiunii. Companiile care se respecta au platform si mecanici care pot intervenii in orice moment pentru remedierea problemelor cu care te confrunti.
  • Asigurarile – ei bine acestea ar trebuii sa fie cuprinse in pachetul de baza, atat cea casco cat si asigurarea rca, in cazul unui eveniment rutier neplacut clientul vca trebuii sa poata rezolva problemele, mare atebtie la firmele neserioase din acest sector de activitate, multe iti pot impune sa achiti taxe suplimentare pentru aceste asigurari, ar fi bine xca inainte sa ridici masina sa stii ce cuprinde pachetul lor complet.
  • Contractul – foarte multi client dup ace gasesc o oferta cat se poate de tentanta de inchirieri masini nu se mai intereseaza despre contract, acestia se arunca de obicei cu capul inainte si nu se intereseaza de clauzele care i-ar putea incurca. Ei bine este cat se poate de indicat ca inainte de a inchiria o masina sa stii ce vei semna, incearca sa soliciti companiei de inchirieri auto sa iti trimita o copie dupa contract sis a il citesti cu atentie inainte de merge sa ridici masina, sunt multe agentii neserioase care te pot pacalii si vei semna un contract ce cuprinde clauze abuzive sau costuri ascunse. Asadar un client informat va fi un client puternic care va evita situatiile neplacute.
  • Dotarile suplimentare – probabil ca daca aterizei in aeroport nu te pricepi prea bine la harta si drumurile din tara, o firma de inchirieri auto care se respecta iti va oferii masini cu navigatie, sau daca acestea nu sunt dotate din fabrica iti va atasa la fiecare autoturism un astfel de sitem care sa tea jute sa te ghidezi cat se poate de usor in calatorie. De asemenea oamenii de afaceri ar trebuii sa aiba posibilitatea sa opteze si pentru internet wifi.

Daca vrei sa aiparte de professionalism o experienta de peste 12 ani pe piata de inchirieriauto poti conta pe sprijinul celor de la Rent-a-car-otopeni.ro cu ajutorul lorvei merge cat se poate de linistit in calatorie, vei avea sansa sa inchiriezimasini de ultima generatie la tarife cat se poate de accesibile, daca vrei savezi mai multe despre ei dar si despre flota auto pe care o detin nu ezita saaccesezi Rent-a-car-otopeni.ro/masini-de-inchiriat-si-preturi tot acolo veiavea posibilitatea sa gasesti si termenii si conditiile contractuale, asadarpentru cele mai bune si economice servicii acestia te asteapta cu un program delucru non stop.