Alege niste lenjerii finet pentru calitate asigurata!

In timpul sezonului cald, seturile de lenjerii finet sunt apreciate de un numar tot mai mare de consumatori, fiind ideale pentru un somn linistitor datorita materialului din care sunt fabricate acestea. Totusi, este necesar sa cunosti faptul ca acestea sunt ideale pe timpul tuturor celor 4 anotimpuri, intrucat bumbacul din compozitie pastreaza caldura, dar lasa coprul sa respire in acelasi timp.

lenjerii finet

Nu doar ca ofera caldura pe toata durata noptii, cat si un somn linistit, dar sunt considerate o adevarata investitie pe termen lung.

De ce ai alege lenjerii finet pentru dormitorul tau?

Seturile de lenjerii finet sunt potrivite pentru orice anotimp, intrucat compozitia lor este formata din 80% bumbac in combinatie cu alte materiale din diferite fibre. Acestea iti vor oferi exact gradul de confort de care ai nevoie in timpul somnului, vor fi apreciate de catre toti membrii familiei si vor schimba in totalitate atmsofera din dormitor.

Indiferent de temparatura din camera ta, acestea sunt cearceafruile de care ai nevoie acum, cand temepraturile sunt din ce in ce mai mari iar disconfortul termic creste rapid. Bumbacul este un material care este placut la atingere, are o calitate superioara fata de alte produse similare si de diferentiaza prin tesatura densa.

Recomandarile echipei Patone

Un avantaj principal pe care il au aceste produse il reprezinta faptul ca nu trebuie sa le calci pentru a te bucura de ele la o calitate maxima, intrucat Finetul este el insusi un material destul de lejer, asigurand stabilitatea culorii, cat si, bineinteles, durabilitatea in timp a tesaturii.

Un alt aspect foarte important de mentionat il reprezinta faptul ca daca doresti sa te bucuri de calitatea lor pentru o perioada mai indelungata si sa te bucuri de confort si calitate, ingrijirea trebuie sa fie conforma cu indicatiile de pe eticheta. Pe de alta parte, acestea sunt usor de ingrijit si spalat, se pot adauga fara probleme in cuva masinii de spalat. Temperatura la care trebuie setata masina sa fie de aproximativ 40-60 de grade si, foarte important, nu adauga inalbitori.

Alege cearceafuri de pat pentru dormitor de la Patone!

Alegerea unor lenjerii finet pentru acest sezon reprezinta o solutie buna pentru un confort sporit. Acestea sunt fabricate dintr-un material care retine mult mai bine caldura decat alte tipuri de asternuturi, dar lasa pielea sa respire in acelasi timp. Nu uita ca echipa Patone pune intotdeauna accentul pe calitate, astfel ca asternuturile noastre nu fac nici ele exceptie.