Alege Conteq facturare si ai 30% reducere

La aniversarea unui an de la lansarea pe piata romaneasca, programul de facturare Conteq.ro vine cu o noua oferta speciala, atat pentru clientii noi cat si pentru cei existenti.

Toate abonamentele noi la programul de facturare online conteq.ro comandate in perioada 10 – 31 mai 2011 beneficiaza de o reducere de 30% fata de pretul de lista, indiferent de valabilitate – 1, 3, 6 sau 12 luni. Astfel, cu doar 69,3 RON, firmele pot beneficia de abonament pe 1 an la programul de facturare online conteq.ro. Oferta este valabila si pentru clientii existenti care isi prelungesc abonamentul la programul de facturare in aceasta perioada.

Conteq.ro este un program online pentru emiterea si managementul facturilor si al altor documente contabile. Special conceput pentru a usura activitatile zilnice legate de facturare, Conteq este un instrument de lucru ideal pentru firmele mici, mijlocii ÅŸi persoane fizice autorizate. Serviciul este accesibil pe baza unui cont de utilizator si a parolei, de pe orice calculator conectat la Internet, inclusiv de pe telefonul mobil sau tableta. Astfel, firmele au la dispozitie o solutie flexibila, cu costuri mici, care nu necesita instalarea unui program informatic sau investitii suplimentare. Cu orice abonament ales, firmele pot emite un numar nelimitat de facturi lunar si beneficiaza de suport tehnic gratuit.

Pentru mai multe detalii, consultati conteq.ro sau scrieti-ne pe adresa support@conteq.ro.