al X-lea Congres International de Dacologie EMINESCU 2009

Dacia Revival International Society are deosebita onoare de a va invita sa participati in perioada 14-16 iunie 2009 la ce-a de-a 10-a editie a Congresului International de Dacologie: Eminescu 2009. Evenimentul comemorează 120 de ani de la plecarea în ÃŽmpărăţia lui Dumnezeu a celui mai mare poet al neamului românesc, cel ce spunea: “In România totul trebuie dacizat.” Mihai Eminescu.

Programul activităţilor include organizarea la Gradina de vara din parcul Herăstrău a Teatrului de Revistă Constantin Tănase – ( intrarea de la Arcul de Triumf ) ,în data de 14.06.2009, în intervalul orar 16.00 – 21.00 a unei manifestări cultural-artistice, dedicate operei literar-publicistice a poetului, la care îi aÅŸteptăm pe toÅ£i cei ce doresc sa aduca un omagiu pentru simbolul neamului romanesc care va rămâne mereu viu în sufletele noastre – Mihai Eminescu. Spectacolul se desfasora sub ÃŽnaltul Patronaj al Primăriei Municipiului BucureÅŸti

Vă adresăm respectuos invitaţia de a viziona Spectacolul unic de muzică şi poezie, EMINESCU 2009.

Din program:

– Invitat special poetul Adrian PÄ‚UNESCU

– Muzică, dans ÅŸi voie bună cu ansamblul folcloric “DACIA” din BraÅŸov

– Teatru, poezie cu invitati din Botosani, Oradea, Buzau

– Prezentator Timotei Ursu

Dacia Revival International Society – societate cultural-istorică non-profit, apreciază acest eveniment drept unul de importanţă majoră pentru viaţa culturală a Capitalei.

Organizatori:

Dacia Revival International Society

Uniunea Generala a Industriasilor din Romania

Teatrul de revista Constantin Tanase

Teatrul de vara din Herastrau

Vă mulţumim şi vă aşteptăm la cel de „Al X-lea Congres Internaţional de Dacologie: Eminescu 2009”