Ajuta 13 batrani ai strazii sa aiba cu ce se incalzi in iarna aceasta

In jud. Bihor Asoc. Speranta pentru Romania sustine un mic centru pentru batranii strazii, in care se ofera cazare, masa si ingrijire pentru 13 batrani luati de pe strada. Centrul pentru ingrijirirea batranilor strazii functioneaza numai din primavara acestui an. Odata cu venirea iernii este nevoie de caldura. S-a reusit sa se achizitioneze o centrala pe lemne, impreuna cu 16 calorifere. Insa nu s-a putut instala pentru ca ne mai lipsesc aproximativ 2000 de lei (500 euro) pentru a se cumpara instalatia, care va lega caloriferele din fiecare camera cu centrala. Acum cei 13 batrani se incalzesc la niste sobe vechi, care nu fac fata la camerele mari si consuma foarte multe lemne. De asemenea, este nevoie sa cumparam lemne de foc pentru acesti batrani, care in total vor costa aproximativ 3000 de lei (750 euro), avand in vedere ca sunt camere mari si 16 calorifere. Facem un apel la toti romanii, care vor citit acest articol, ca sa sustina acest proiect cu fondurile necesare.

Cei care doresc pot veni personal ca sa viziteze acest centru si pe cei 13 batrani ai strazii, pentru a vedea activitatea de la fata locului. Cei care nu pot face lucrul acesta, dar doresc sa doneze, noi vom posta pe site-ul nostru imagini foto si video din timpul instalarii centralei si a caloriferelor, video cu lemnele cumparate si un mesaj video de multumire din partea celor 13 batrani care vor fi beneficiarii acestui proiect.

 

Pentru detalii suplimentare, ne puteti contacta la adresa de email: misiuneasperantapentruromania@gmail.com sau telefon: 0766 365 833 sau 0749 402 098

www.sperantapentruromania.ro