Strainii vin in Romania sa joace Airsoft Counter-Strike, un concept unic in lume

Numarul strainilor care vin in Romania pentru o experienta inedita de joc a crescut cu un procent de 100% in ultimii 2 ani: ei vin pentru o combinatie de joc unica in lume, gandita de un roman – Airsoft indoor Counter-Strike.

FySnow Arena este un spatiu de joc Airsoft indoor pentru grupuri si pentru corporate (inclusiv teambuilding-uri), ce foloseste prima harta Counter-Strike din lume reprodusa in realitate pe o scara de 1 la 1.
Airsoftul este un sport de misiuni cu ajutorul unor replici de arme reale si sunt folosite echipamente si tactici militare.

“Clientii straini vin in mod special din Anglia. Sunt mari pasionati de Counter-Strike si aud despre noi de pe internet. Segmentul de varsta al clientilor este 24-30 ani.”, spune Vlad Zamfir, owner FySnow Arena.

Scenariile Snow Arena sunt gandite de membrii comunitatii.
“Fiecare jucator din comunitate isi foloseste imaginatia si propune un nou scenariu. Daca sunt suficienti jucatori de acord cu acel scenariu, se joaca pentru a fi testat. Daca jocul a fost unul reusit, scenariul ramane in <> si se repeta la cerere. Se porneste de la subiecte clasice in acest tip de joc: <Planteaza bomba>, <Salveaza ostaticii>, <Protejaza Transportul> <Recupereaza substante chimice/ zombie> si se dezvolta pana la limita imaginatiei.”, adauga Vlad Zamfir.

FySnow Arena este un business pornit acum 2 ani, cu o investitie de 100.000 de euro si care deja a intrat pe profit. In ultimul an, acest tipar unic de joc a intrat in atentia corporatiilor, care isi trimit la FySnow Arena angajatii, pentru destresare si antrenament pentru concentrarea pe obiective.

In 2018, solicitarile pentru team building au crescut cu 60% fata de anul precedent.