Aici gasiti toate informatiile importante despre tevile rotunde zincate

Tevile rotunde zincate au inceput incet-incet sa devina alegerea preferata a multor cumparatori cand vine vorba de transportul gazelor non-agresive sau a fluidelor. Acestea prezinta o serie de proprietatii care le fac sa fie clasificate drept un material foarte calitativ.

Ce calitati se intalnesc la tevile rotunde zincate?

O parte dintre cele mai importante caracteristici ce se regasesc la tevile rotunde zincate provin de la numele acesteia.

Este foarte important de stiut ca acest material a fost supus procesului de zincare, deoarece in acest mod se cunoaste faptul ca tevile rotunde zincate au un strat protector care le fac sa fie mult mai rezistente. In acest mod nu pot fi afectate sub nicio forma de actiunea agentilor corozivi. Iar pentru a creste cu mai mult gradul de protectie se poate aplica acest strat atat la interior, cat si la exterior.

Dar calitatile de care dau dovada tevile rotunde zincate nu se termina aici, mai putand fi amintite si:

  • Acest tip de tevi sunt rezistente la presiune. Fiind atat de rezistente la mai multi factori exteriori, se poate deduce faptul ca acest material de constructii este unul cat se poate de calitativ;
  • Fiind rezistente si durabile, durata lor de viata este foarte mare, reprezentand o investitie pentru cumparator;
  • Se poate folosi intr-o gama variata de domenii, fiind destul de versatila.

Cum se folosesc tevile rotunde zincate in mod corespunzator?

Cand vine vorba de teava rotunde zincata specialistii din domeniu recomanda intotdeauna folosirea procesului de infiletare in locul celui de sudare. Desi acest tip de teava are un strat protector de zinc care ii confera o rezistenta mai puternica, acesta poate fi degradat daca se foloseste procesul de sudare. Iar aici nu este vorba doar de stratul aplicat la exterior si, de asemenea, de cel aplicat la interior. Daca este absolut necesar sa folositi acel proces de sudare, cel mai recomandat este ca inainte sa aplicati o vopsea speciala care este bogata in zinc. Aceasta vopsea trebuie sa fie folosita doar pe partea exterioara a tevii.

Cumparati chiar acum tevi rotunde zincate de la unul dintre cei mai de incredere distribuitori de materiale de constructii din Romania – Mesteru Manole!

Acesta iti pune intotdeauna la dispozitie cele mai calitative materiale pentru ca proiectul tau de constructii sa fie o reusita.

Nu mai astepta si achizitioneaza chiar acum tevi rounde zincate de pe urmatorul link https://mesterumanole.ro/metalurgice/teava/teava-rotunda-zincata pentru a-ti duce la bun sfarsit proiectul. Nu trebuie sa iti faci griji daca intampini anumite probleme, caci linia de consiliere gratuita de pe site-ul Mesterului Manole iti sta mereu la dispozitie cu sfaturi avizate.

tevi rotunde zincate