Ai o intrebare? Vrei raspuns? Vrei sa ajuti si sa fii ajutat?

Intrebari.Net ofera raspuns la toate aceste intrebari intr-un mod simplu, accesibil, direct de la persoanele care s-au confruntat cu aceleasi probleme. Cele mai bune si eficiente raspunsuri nu se obtin de pe paginile de prezentare ale unor firme sau anunturi publicitare, ci de la cei care au trecut prin aceeasi situatie.

 

Intrebari.Net- o platforma de comunicare online este locul unde intrebarile primesc raspunsuri, unde se pot incepe discutii pe teme cat mai diversificate, din toate domeniile. Pentru discretie, activitatea pe site este ascunsa in spatele unei porecle.

 

Un utilizator inregistrat al sitului beneficiaza de toate facilitatile: notificari instant cu toate noutatile de pe site prin email sau RSS, comunicare cu alti utilizatori prin mesaje, adaugarea lor ca prieteni sau blocarea acestora. Mai mult, isi poate personaliza contul, poate alege intrebarile sau discutiile in legatura cu care sa primeasca instiintari si care dintre acestea sa fie urmarite.

 

Situl se adreseaza tuturor vizitatorilor care doresc sa primeasca sau sa ofere un raspuns, fara a fi nevoie de intregistrare prin crearea unui cont, dar acestia nu vor putea beneficia de avantajele oferite.

 

 

Url: http://intrebari.net