Ai nevoie de ajutor? Fa-ti cunoscuta povestea pe MedicpentruTine.ro!

Atunci cand viata ne pune fata in fata cu un diagnostic grav, orice ajutor pe care il primim din partea semenilor nostri poate inseamna o sansa la viata. Portalul MedicpentruTine.ro vine in sprijinul celor aflati in suferinta, oferindu-le oportunitatea de a-si face cunoscuta povestea si a cere ajutor, prin intermediul noii sectiuni “Implica-te!”, lansata astazi, 26 ianuarie 2011.

Sectiunea va promova campanii umanitare care au drept scop strangerea de fonduri, atat de necesare pentru tratamentul persoanelor care se lupta cu boli grave ori pentru dotarea centrelor spitalicesti din Romania, astfel incat acestea sa poata oferi pacientilor servicii de diagnostic si tratament performante.

“Sectiunea ‘Implica-te!’, pe care o lansam astazi, isi propune sa creeze o punte intre cei aflati in suferinta si persoanele dornice sa ofere o mana de ajutor. Un efort mic din partea fiecaruia dintre noi inseamna o viata mai buna pentru un semen al nostru! Nu de putine ori insa, multe dintre aceste povesti de viata raman nespuse, iar ajutorul intarzie sa apara”, a declarat Daniela C. Nataletu, Project Manager MedicpentruTine.ro.

Pentru promovarea unei cauze umanitare in cadrul sectiunii “Implica-te!”, cei interesati ne pot scrie pe adresa de e-mail csr@medicpentrutine.ro. Ulterior, informatiile vor fi vizibile in pagina dedicata, promovate in newsletter-ul saptamanal si comunicate in mediile sociale in care portalul este activ.

In prezent, MedicpentruTine.ro are onoarea sa sustina, prin intermediul sectiunii, campania “Nu ma ignora!”, care urmareste stangerea de fonduri necesare infiintarii primului Centru de Excelenta in diagnoza si tratamentul cancerului limfatic din Romania, la Clinica de Oncopediatrie Louis Turcanu din Timisoara. Mai multe informatii despre cum puteti contribui, precum si un preview al noii sectiuni “Implica-te!”, puteti vizualiza la adresa www.medicpentrutine.ro/salveaza_vieti.html.

MedicpentruTine.ro este un proiect al companiei Vertical Mind Servicii.

Contact:

Daniela C. Nataletu – Project Manager MedicpentruTine.ro

office@medicpentrutine.ro

csr@medicpentrutine.ro