Ai grija de sanatatea ficatului tau, cu Ayurmed!

logo-ayurmedOboseala, greata, dureri abdominale, digestie greoaie? Sunt doar cateva semne care ne pot arata o suferinta a ficatului… Alimentatia inadecvata, stresul, excesele de tot felul fac ca majoritatea dintre noi sa aiba probleme cu ficatul, fara ca macar sa stie acest lucru. Medicina ayurvedica, medicina traditionala indiana, veche de mii de ani, a studiat indelung modul in care ne putem ajuta ficatul si ne propune astazi remedii fitoterapeutice obtinute din plante medicinale care ne pot proteja ficatul si care – extrem de important – sunt lipsite de efecte secundare.
Tabletele si siropul Livecom de la Ayurmed au efecte excelente mai ales atunci cand sunt administrate impreuna. Ele ajuta la curatarea si regenerarea ficatului. Protejeaza si regenereaza celula hepatica. Sustin si detoxifica atat ficatul si splina, cat si colonul si sangele. Refac energia intregului organism.
Ayurmed, brandul care promoveaza medipachetul-ayurmed-pentru-sanatatea-ficatuluicina ayurvedica in Romania, ofera acum pachetul pentru sanatatea ficatului, format din trei cutii de tablete Livecom si sase sticlute de sirop Livecom, la pretul de doar 160 de lei, transportul fiind gratuit. Este pachetul necesar pentru o cura de 3 luni pentru curatarea si regenerarea ficatului!
Siropul il puteti comanda fie in varianta cu zahar, fie in varianta fara zahar, la acelasi pret. Trebuie doar sa precizati varianta dorita, atunci cand faceti comanda! In plus, comandand acum, puteti beneficia, cadou, si de o cutie de Margusa, un exceptional detoxifiant si purificator ayurvedic al intregului organism.
Pachetul Ayurmed ajuta la mentinerea si redobandirea sanatatii ficatului, chiar si dupa perioade cu o alimentatie dezechilibrata sau dupa consumul unor produse hepatotoxice, precum alcoolul sau diferitele medicamente, dar si in conditiile in care ne confruntam cu situatii de stres, suprasolicitare, oboseala sau convalescenta, ca sa nu mai vorbim de poluarea la care suntem supusi cu totii!

Intrati acum pe www.ayurmed.ro sau sunati la 0722.750.111, pentru a comanda pachetul Ayurmed pentru sanatatea ficatului!

Pentru informatii suplimentare va rugam contactati agentia de relatii publice ARENA Communications (numere de telefon: 021.224.70.24, 0720.03.10.27, adresa de e-mail: office@arenacommunications.ro, www.arenacommunications.ro).