Agro Montana, distribuitor horeca al produselor de calitate

Agro Montana se bucura de succes pe piata de consum fiind distribuitor horeca pentru peste 200 de produse.

Colaboram cu producatori  profesionisti care isi respecta  toate certificatele si autorizarile obtinute, punandu-ne la dispozitie ca distribuitor horeca, doar produse de calitate superioara.

Distribuitor horeca, Agro Montana este prezenta pentru nevoile tale de consum

Toate podusele pe care le distribuim au garantia calitatii findca au la baza materie prima de foarte buna calitate iar producatorii sunt permanent interesati sa obtina produse din ingrediente naturale cu gust sanatos si aspect care ne duce cu gandul la livezi sau gradini incarcate de rod care asteapta primitoare sa ne ofere din bogatia lor.

Suntem distribuitor horeca  al produselor de bacanie , avem in portofoliu o gama larga de dulceturi, gemuri sau compoturi, foarte gustoase conserve din legume sau chiar legume si fructe care au fost congelate si pastrate la temperaturi ideale respectandu-se procesul de fabricatie astfel incat acestea sa isi pastreze proprietatile pe care le aveau la recoltare.

Totodata Agro Montana, distribuitor horeca ofera clientilor sau variate sortimente de masline, parmezan si prosciutto, produse premium italiene.

La noi gasesti seminte, fructe uscate afumate sau confiate si desigur muraturile care insotesc in zilele de iarna preparatele culinare ale clientilor tai cu pretentii. Si aceasta, fiindca toate produsele pe care noi, ca distribuitor horeca le comercializam sunt atat de delicioasesipreparate dupa retetetraditionale, incat satisfac si cele mai fine gusturi.

Si fiindca ne respectam clientii si este normal sa le punem la dispozitie o gama cat mai variata si necesara de produse, acestia pot alege sa-si completeze lista cu achizitii de la noi, cu rosii la conserva , sosuri  si pesto originale Coppola Salerno, produse autentice cu gust si aroma desavarsita , fiind foarte bine cotate atat pe piata romaneasca cat si cea italiana.

Si asta nu e tot. Natura ne ofara cu generozitate plante care asezoneaza preparatele dand valoare oricarui preparat. Distribuim condimente obtinute din plante naturale atent selectionate si culese in perioada proprice pentru o valoare nutritionala ridicata, fiindca in afara de aroma, acestea ne ofera si sanatate.

Accesand site-ul Agro Montana www.agromontana.ro vei gasi foarte multe produse de calitate premium pe care le punem la dispozitie celor peste 50 de colaboratori pentru a le comercializa clientilor sai finali.

Agro Montana, distributorul tau de incredere

Ne bucuram sa fim partenerul de incredere al clientilor nostrii cu care colaboram permanent pentru a acoperi prompt si integral cerintele pietii .

In cei 3 ani, ca distribuitor horeca am construit si consolidat o echipa puternica, formata din oameni seriosi ,corecti si care sunt focusati in permanenta sa ofere cu profesionalism produsele de calitate ale producatorilor cu care colaboram.

Fiind distribuitor horeca primim in permanenta propuneri de la colaboratorii nostrii si pastram mereu legatura pentru a diversifica gama unui produs sau a adauga produse noi, in functie de nevoile cientilor, impreuna dorind ca acestia sa adauge un plus valoare vietii consumand doar produse de calitate care au la baza ingrediente naturale.

Te asteptam sa devenim o echipa si imperuna  sa oferim clientilor tot ce este mai buna fiindca merita si la noi gasesc din plin!