Agro Expo Bucovina 2010 luat cu asaltat de peste 20.000 de vizitatori

Organizat in perioada 19-21 martie 2010, de catre Camera de Comert si Industrie Suceava in parteneriat cu Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Consiliul Judetean Suceava, Directia Pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Suceava si Shopping City Suceava, targul national de agricultura si industrie alimentara Agro Expo Bucovina a starnit un real interes atat printre fermierii din Bucovina cat si din celelalte judete ale tarii.

Evenimentul a debutat vineri dimineata in prezenta presedintelui Consiliului Judetean Suceava, Gheorghe Flutur, a secretarului de stat in Ministerul Agriculturii si Dezvoltarii Rurale, Adrian Radulescu, a directorului general adjunct al APIA Bucuresti, Nicolae Sterghiu, a directorului Oficiului National al Produselor Traditionale si Ecologice Romanesti, Rodica Parau, a directorul Fondului de Garantare a Creditului Agricol, Veronica Toncea, si a subprefectului judetului Suceava, Angela Zarojanu, cu a III-a editie a Forumului Economic “Agricultura Incotro?”care i-a pus la curent pe agricultori cu privire la problemele actuale ale acestui sector industrial si potentialele solutii pentru un succes cat mai mare in acest domeniu. Forumul a fost structurat pe trei teme: “Satul romanesc – prezent si viitor”, “Produsele traditionale romanesti – realitati si perspective” si “Promovarea produselor ecologice, de la general la particular”.

Ajunsa la a VIII-a editie, targ de traditie pentru toti cei care activeaza in industria agroalimentara, evenimentul a devenit cea mai mare manifestare de profil din Moldova. Cei peste 20.000 de vizitatori au putut admira  ultimele noutati din domeniu ale celor peste 75 de companii prezente la targ, din peste 20 de judete ale tarii.

Succesul acestei manifestari ofera toate premisele prezentei la editia din 2011 a unui numar mult mai mare de participanti.

Mai multe detalii despre Agro Expo Bucovina 2010 puteti gasi pe www.ccisv.ro.