Agriaffaires si Europe-Machinery gazduiesc peste 130.000 de anunturi cu echipamente agricole si industriale second-hand

Europe-Machinery este situl care va ofera utilajele pentru toate tipurile de constructii publice sau industiale. Pe Europe-Machinery gasiti echipamente si utilaje foarte diverse, de la buldozere la excavatoare pe senile, de la compactoare la masini de rindeluit si compresoare, malaxoare si altele.

Europe-Machinery reprezinta baza de date cu anunturi pentru cele mai diverse utilaje de constructie: stivuitoare, camioane diesel, paleti, nacele, macarale mobile si alte utilaje pentru constructii. Marea diversitate a acestora va permite alegerea optima, privind raportul calitate pret.

Site-ul Agriaffaires ofera tuturor o gama larga de echipamente agricole second-hand, prin intermediul celor peste 20.000 de anunturi cu pluguri, pluguri telescopice, combine de secerat si diverse tipuri de tractoare de vanzare.

Din anul 2000 pana in prezent, Agriaffaires si Europe-Machinery si-au imbunatatit incontinuu gama de echipamente agricole si echipamente industriale comercializate si au adaugat mereu tipuri noi de utilaje. Agriaffaires si Europe-Machinery nu sunt doar site-uri de mica publicitate, ele va pun la dispozitie achizitionarea de utilaje si masinarii profesioniste pentru o munca de calitate.