Agentia de publicitate WUNDERMAN/PARTNERSHIP se extinde

Cresterea portofoliului de clienti de la inceputul anului 2010 a determinat extinderea echipei Wunderman cu 3 oameni noi in departamentele de Client Service, Creatie si Digital Marketing.

 Marius Simionescu este noul Digital Producer

 Marius Simionescu (28 de ani) este noul membru al departamentului de productie digitala al agentiei. Marius va fi responsabil de partea tehnica si creativa a aplicatiilor mobile, interactive si digitale pentru clientul Nokia. Marius are o experienta de peste 4 ani in project management, web developing, web design, SEO, upgradare si mentenanta website. A mai dezvoltat proiecte online pentru clienti precum: Garrone, Unliver Algida, Ballantines, JTI, Fishtank.

 Iulia Carabas, un nou BTL Account Executive

 Iulia Carabas (23 de ani) este noul Account Executive din departamentul de BTL. Iulia este proaspat absolventa a Stern School of Business din New York si are dubla specializare in Marketing si Franceza. Beneficiind de studii internationale in Buenos Aires, Paris, Hong Kong si cu o experienta de 2 ani la New York ca Marketing Account Executive,  Iulia se va implica in organizarea si coordonarea implementarii proiectelor clientului Philip Morris.

 Echipa de creatie se extinde cu un nou Art Director

Cristian Goarna (28 de ani) este  noul Art Director al agentiei. Absolvent al Facultatii de Cibernetica in cadrul ASE si al sectiei Cinematografie şi Televiziune – Imagine- in cadrul Universitatii Media, Cristian are o experienta de 7 ani in grafica arhitecturala, proiectare in softuri 3D si layouturi 2D.

Ultimul proiect de anvergura pentru care a colaborat a fost realizarea unei machete 3D a megaproiectului Masdar din Abu Dhabi, Arabia Saudita.Cristian va dezvolta concepte inovative pentru brandurile clientului Philip Morris.

 Parte a grupului Y&R Brands, divizia Wunderman a devenit activa pe piata din Romania in decembrie 2007. Cu experiente de peste 15 ani in domeniul publicitatii, Ileana Badiu, Tereza Munteanu si Joaquin Bonilla ocupa functiile de Managing Partners Wunderman. Agentia ofera o gama larga de servicii ce includ event marketing, consumer promotion, trade marketing si dezvoltare POSM, direct marketing, PR, interactive & New Media, digital thinking.