Afla eficienta aparatului dentar invizibil – Invisalign

Iti doresti sa ai dintii drepti si un zambet perfect? Ai auzit despre aparatul dentar invizibil Invisalign, dar te gandesti ca nu ti se potriveste? Invisalign este eficient atat in cazurile de inghesuiri usoare cu deplasari minore cat si in cazurile complexe, care de obicei se rezolva cu alte tipuri de aparate, intr-o perioada de timp foarte mare. Cu Invisalign, rezultatul este un zambet perfect, indiferent de gravitatea cazului tau si indiferent de varsta.

Invisalign functioneaza pe baza unui sistem controlat de aplicare a fortelor, care deplaseaza dintii in pozitia dorita. Acest aparat dentar controleaza atat gradul de deplasare pentru fiecare dinte, cat si momentul miscarii acestuia. Planul de tratament Invisalign este impartit in etape, astfel incat in fiecare etapa numai anumitor dinti li se permite sa se deplaseze.

Invisalign trateaza dintii supraaglomerati, dintii cu spatii intre ei, ocluziile incrucisate, ocluziile adanci sau inverse. Un caz special tratat cu aparatul dentar invizibil este cel prezentat mai jos.

aparat dentar invizibil invisalign aparat dentar invizibil invisalign
aparat dentar invizibil invisalign

 

Pentru a verifica daca Invisalign este un aparat dentar care iti poate trata cazul, te invitam la Clinica Smile Factory pentru un consult. Dupa ce iti luam o amprenta a dintilor, urmeaza intocmirea planului de tratament ClinCheck, care iti va indica seria de deplasari prin care vor trece dintii tai de-a lungul tratamentului. Acest plan de tratament iti permite sa vezi cum se vor misca dintii tai si cum vor arata la final, chiar inainte de a incepe tratamentul ortodontic.

Setul de gutiere pe care il veti purta este personalizat, acestea schimbandu-se la interval de doua saptamani. Astfel, dintii vor incepe sa se miste, putin cate putin, deplasandu-se spre pozitia finala.

Invisalign foloseste o tehnologie inovatoare care permite indreptarea dintilor fara sarme. Acesta tehnologie este intr-o continua imbunatatire, pentru ca tu sa beneficiezi de confort si siguranta in timpul tratamentului.

3 milioane de pacienti din intreaga lume au ales aceasta metoda pentru a obtine zambetul mult visat. Sunt 3 milioane de pacienti multumiti de rezultatele pe care Invisalign le-a avut. 3 milioane de pacienti convinsi ca finalul planului de tratament a fost acelasi cu al zambetului mult dorit.

Clinica Smile Factory este locul unde cream impreuna design-ul zambetului!