Afla care sunt cele mai originale colectii de accesorii de par

Cu siguranta stiti ca pe Bvd. Iancu de Hunedoara din Bucuresti, la numarul 6, se gaseste salonul vostru preferat, Igiena-Mona Lisa. Si spun asta, deoarece nu se poate sa nu fi remarcat calitatea serviciilor si profesionalismul personalului din acest salon de coafura. Insa acum doamnele si domnisoarele au un motiv in plus pentru a-l vizita mai des: accesoriile de par Zaysha, pe care le vor gasi in colectii lunare pline de culoare si personalitate in salonul Igiena-Mona Lisa.
Bentite, bandane, flori de par, elastice, clame – toate create intr-un stil modern, elegant si tineresc, potrivit tuturor femeilor cu atitudine, care stiu intotdeauna sa se imbrace ca la carte, sa fie cochete si elegante….Si acelor femei care stiu ca un accesoriu poate schimba radical o tinuta monotona.
Asadar, cel mai util sfat sa vizitati Igiena-Mona Lisa si sa va bucurati de cele mai noi colectii Zaysha. Pana pe 15 decembrie, cunoscatoarele in materie de accesorii se pot desfata cu “La Parisienne”, o colectie sofisticata, sexy si incitanta, realizata din danteluri fine, cristale si tafta.