Affiliate Marketing, pe agenda celei de-a doua editii a Lumea SEO PPC din 2011

Lumea SEO PPC a organizat, sambata, 19 februarie, intalnirea lunara a asociatiei. Intalnirea, care a avut loc la Orange Concept Store, a avut ca tema centrala marketingul afiliat.

Evenimentul, care se deruleaza lunar si s-a aflat la a doua editie anul acesta, a fost organizat de echipa Lumea SEO PPC: Ionut Munteanu (Organizator) si Olivian Breda (Organizator), Dana Chitrusca (PR Executive) si Dorina Ene (PR Executive).
Despre marketing afiliat dar si despre folosirea SEO si PPC au vorbit Dorin Boerescu, CEO 2parale.ro, Vlad Andries, owner High Traffic Marketing LLC, si Marius Lazarescu, General Manager Today’s.

Prezentarile speakerilor au abordat teme precum prima campanie de affiliate marketing si greselile care trebuiesc evitate, modalitati de crestere a ratei de conversie in marketingul afiliat si cum poti face mai multi bani din afiliere prin intermediul campaniilor SEM (Search Engine Marketing). Mai multe detalii referitoare la eveniment, speakeri si prezentarile lor puteti regasi pe site-ul LumeaSEOPPC.ro.

Urmatoarea editie a evenimentului va avea loc in luna martie, la o data care va fi anuntata pe site-ul LumeaSEOPPC.ro. Cei interesati sa participe la urmatoarea intalnire a comunitatii se pot inscrie pe site.