Afacerea Asteria si in Romania

Afacerea a fost lansată pe la jumătatea lui 2010 şi se dezvoltă foarte rapid. În momentul înscrierii mele erau deja peste 210.000 de membri din peste 25 de ţări.
Fondatoarea afacerii se numeşte Andrea Lucas şi a fost directoare la Banca Mondială. Are un palmares impresionant şi o experienţă pe măsură acumulată în întreaga ei activitate de până acum. Este autoare a multiple proiecte în domeniul finanţelor, management-ului, consulting-ului şi multe implicări în sprijinirea ţărilor în curs de dezvoltare.
Vreau sa intelegi din start faptul ca aveam de-a face cu o companie serioasa, credibilia care activeaza la un nivel mondial si care isi tine promisiunile fata de membrii sai. Obiectivul acestei companii este sa creeze o comunitate globala prin care sa ajute imigranti, oameni saraci si pe cei care cauta oportunitati de afaceri sa atinga succesul atat in viata personala cat si in cea profesionala. In principal ofera produse ca programe si unelte educationale in domeniul antreprenoriatului, identifica oportunitati de afaceri profitabile si noi tehnologii care pot fi implementate de oricine, gaseste cele mai ieftine cai pentru cineva care vrea sa trimita bani oriunde in lume.
De asemenea Club Asteria ofera discount la cumparaturi din mall-ul propriu si la calatorii, prin microfinantare/microcreditare ajuta antreprenori, se implica in programe filantropice (pana acum s-a implicat in multe proiecte de ajutorare a oamenilor din tarile sarace si in prezent ajuta oamenii afectati de dezastrul din Japonia prin organismele Crucea Rosie, World Vision, UNICEF si Salvati Copiii), promoveaza un forum pentru discutii prin care membrii sa vina cu idei sau sugestii care sa duca la imbunatatirea standardului de viata a comunitatilor in toata lumea etc.
Probabil ca nu prea te impresioneaza ce ti-am prezentat mai sus dar partea care ne intereseaza pe noi abia acum urmeaza. Club Asteria a creat un program unic de recompensare pentru membrii sai. Dupa ce te-ai inscris ca membru gratuit poti alege abonamentul Silver (10 $/luna) sau abonamentul Gold (20 $/luna, il recomand) si la fiecare ai anumite facilitati. Majoritatea covarsitoare alege Gold pentru ca e mai rentabil. In schimbul celor 20 $ primesti 20 de asterios care sunt un fel de puncte in sistem si care se inmultesc saptamanal cu cateva procente (3-10%). E ceva similar cu o dobanda de la banca doar ca e mult mai mare, acei asterios sunt ca un fel de actiuni. Din acest castig saptamanal 80% se converteste automat in asterios iar 20% ii poti scoate in bani sau poti cumpara asterios.
Poti oricand sa cumperi asterios si faci si mai multi bani. In acest mod cam dupa un an si jumatate (sau poate ceva mai mult) ajungi sa castigi pana la 1600 $/lunafara sa recrutezi persoane, doar platind cate 20 $ cateva luni la inceput pentru ca apoi iti platesti abonamentul din castiguri. As vrea sa punctez aici un aspect important: Club Asteria nu dezvolta o schema Ponzi sau ceva ilegal ci pur si simplu imparte cu membri sai o parte din profitul pe care il are in urma vanzari produselor sale si tocmai din acest motiv compania nu ne incurajeaza sa inscriem persoane care sa intre in sistem doar pentru acest program de recompensare. Pe de alta parte nu are nimeni obligatia sa cumpere produse
Mai multe detalii:
http://asteriaromania.do.am/