Aerial Yoga, premiera in Romania

Premiera in gimnastica aerobica de intretinere din Romania: Aerial Yoga. Clubul sportiv BodyExprim lanseaza pe data de 13 septembrie activitatea Aerial Yoga care face furori in Statele Unite ale Americii. Participa la concursul organizat de site-ul www.stiridebine.ro si castiga un abonament de 8 sedinte la Aerial Yoga.
Aerial Yoga este o activitate aeroba care combina principiile traditionale din yoga cu elemente din gimnastica acrobatica, dans, pilates si exercitii calistenice (care folosesc greutatea propriului corp).
Acest tip de miscare a fost creat pentru a contribui la mentinerea sanatatii intregului organism prin exercitii speciale executate cu ajutorul hamacului de yoga. Hamacul este fabricat dintr-un material special care sustine pana la 100 kg. Acesta este prins in doua puncte in tavan si permite executarea unor miscari variate atat pe loc, cat si in balans sau rotatie. Acestea imbina armonios contractia musculara, intinderea si relaxarea.
Elementul dinstinctiv al acestei activitati este acela ca in timpul antrenamentului se pierde contactul cu solul si o parte din exercitii se executa in aer. Vei avea ocazia sa iti constientizezi propria greutate si sa iti menti corpul atat in pozitii statice, cat si miscare.
Cu ajutorul elementelor gravitationale, Aerial Yoga te ajuta sa-ti lucrezi frumos trupul si sa-ti eliberezi mintea de stresul cotidian. Pe muzica delicata, suava care iti va patrunde in suflet, vei invata sa zbori, sa te menti si sa te balansezi in diverse pozitii inspirate din yoga si gimnastica.
Cu ajutorul exercitiilor practicate in cadrul orei de Aerial Yoga se va imbunatati semnificativ:
• sistemul cardiovascular
• forta musculara
• supletea ligamentelor si a tendoanelor
• mobilitatea articulatiilor
• starea de bine
Principalul atu al aceste activitati este ca decompreseaza vertebrele coloanei prin exercitiile de yoga realizate cu ajutorul gravitatiei.
Aerial Yoga este foarte distractiva datorita miscarilor speciale realizate cu ajutorul hamacului. Aceasta combinatie de elemente optimizeaza sanatatea corpului si a psihicului.
Aerial Yoga este o activitate care poate fi practicata de oricine, la orice varsta.
Va asteptam la lansare pe data de 13 septembrie. Va rugam sa va programati la numarul de telefon 0730076163!