A&E Topo marcheaza un nou inceput devenind ArenaCad

A&E Topo, companie specializata in servicii topografice si cadastrale, finalizeaza astazi procesul de rebranding cu o noua identitate coerenta de business sub numele ArenaCad. Noul website, www.arenacad.ro, se caracterizeaza printr-un concept grafic care face trimitere la valorile pe care compania le promoveaza si la beneficiile serviciilor oferite.

“Am lansat acest nou brand pentru a oferi clientilor nostri o garantie si un plus de informare pentru lucrarile realizate in domeniul. Obiectivul nostru principal este crearea unei conexiuni bazate pe incredere cu clientii nostri, motiv pentru care website-ul a fost conceput astfel incat sa furnizeze informatii de interes pentru categoriile publicului nostru tinta si sa sprijine eficient strategia de comunicare si noua identitate a companiei.” a declarat Coman Mihaela unul din fondatorii A&E Topo.

Nevoia de rebranding a luat nastere atat datorita provocarilor specifice unui business antreprenorial cat si din nevoia de performanta prin brand intr-o piata puternic competitionala. Noul logo are un design profesionist definit de culori atractive si vine in intampinarea repozitionarii companiei pe segmentul de topografie si cadastru.

ArenaCad este primul brand de servicii topografice si cadastrale care ofera o garantie pentru timpul de executie al proiectelor sale. Aceasta consta in oferirea unei reduceri de 50% din pretul de referinta in cazul in care termenul agreat de finalizare al proiectului nu este respectat.

Despre ArenaCad: ArenaCad este o companie brasoveana, infiintata in anul 2011 care ofera servicii de topografie si cadastru in judetul Brasov si in zonele limitrofe ale acestuia.
Avand o experienta vasta in domeniul cadastrului, intabularii, lucrarilor si masuratorilor topografice, echipa de experti autorizati de Oficiul de Cadastru si Publicitate Imobiliara Brasov, va sta la dispozitie oferind servicii profesionale, realizate rapid, eficient si la costuri reduse.
Compania dispune de echipamente topografice moderne si performante garantand calitatea lucrarilor prin statiile totale de inalta precizie si echipamentele auxiliare performante necesare realizarii proiectelor.