Adrian Cristea pentru FOX Magazine: “Sa fii tata, sa ai un copil e cel mai frumos si deosebit sentiment. Dar este si greu in acelasi timp”

FOX MagazineAdrian Cristea, unul dintre cei mai mondeni fotbalisti din Romania, a acordat un interviu pentru Fox Magazine, acceptand propunerea de a discuta despre Men Fashion, Lifestyle, planuri de vacanta cat si despre familie. FOX: O vei ajuta pe fetita ta sa impodobeasca bradul de Craciun? Cum te simti in postura de a fi tata, mai ales in preajma sarbatorilor, cand esti Mos Craciun pentru fetita ta?

Sa fii tata, sa ai un copil e cel mai frumos si deosebit sentiment. Dar este si greu in acelasi timp. Imi pare rau ca nu sunt un tata model, cum ar fi trebuit sa fiu, ca nu sunt mai mult langa fetita mea dar de sarbatori sigur o sa pun un glob cu ea si o sa ii aduca mosul cadouri.

FOX: Iti vei petrece alaturi de iubita ta sarbatorile? Fiind primul Craciun alaturi de ea, te-ai gandit la un cadou special?

Da, vom fi impreuna de sarbatori si asta e cel mai important pentru mine. In pri-vinta cadoului, inca nu m-am hotarat. Sper sa ii fac o surpriza frumoasa.

Interviul integral poate fi citit la pagina 64 a revistei FOX Magazine