Administrarea pomilor fructiferi

Arboricultura este un sector care se ocupa cu vita de vie, cu administrarea, analiza si cultivarea copacilor dar si a fructelor.
Despre pomii fructiferi se stie ca sunt plantati, de obicei, in toamna la inceputul lunii octombrie pana la sfarsitul lunii aprilie. Dar ce fel de echipament se foloseste?

Caracteristici
Fiecare tip de pom fructifer cum sunt merii, piersicii sau orice alt fel, trebuie sa fie plantate cu grija si crescute in functie de cerintele lor specifice. Aceste sarcini revin expertiilor cum sunt agricultorii, prin utilizarea echipamentelor culturilor speciale pentru a produce cea mai buna calitate a fructelor.

Arboricultura in lume

Arboricultura este un sector larg, avand o concurenta puternica in lume, pentru oferirea celei mai bune calitati a fructelor si cele mai avantajoase. Astfel, producatorii francezi sunt pe locul trei in Europa, dupa Italia si Spania, intrucat sunt dedicati diversitatii serviciilor si produselor pentru a satisface toate nevoile clientilor.

Pentru ca productivitatea sa fie maxima, este nevoie de utilaje specifice si anume de utilaje agricole. Ele determina calitatea produsului. Tractoarele fructifere sunt masini agricole de specialitate adaptate pentru cultivarea tuturor fructelor. Exista si tractoare viticole special concepute pentru a rula printre randurile de vita de vie.

Producatorii de tractoare fructufere

Cei mai cunoscuti producatori din lume in ceea ce priveste tractoarele fructifere sunt: New Holland, IH, Deutz Fahr, Fendt, Massey Ferguson, Renault…
Site-ul Machineryzone puteti ofera o diversitate de modele de echipamente agricole necesar voua, oricare ar fi acesta de la tractoarele fructifere John Deere la tractoarele fructifere Caterpillar sau altele.