Adauga – ti agentia GRATUIT. S – a lansat SERVICII – PR. RO!

Va anuntam ca la inceputul lunii aprilie a fost lansat site – ul servicii – pr. ro, un furnizor de stiri, articole si sinteze din industria comunicarii. Site – ul imbina un look proaspat si prietenos cu informatii postate in timp real de catre o echipa tanara cu multa dragoste pentru comunicare.

Ceea ce este nou la acest site este faptul ca se adreseaza atat celor din aria business cat si studentilor dar si persoanelor ce au o pasiune pentru aceasta industrie. Servicii – pr. ro consta in publicarea informatiilor din arii de activitate diferite clasificate pe sectiuni precum: Companii si Oameni, Campanii, Media, New – Media, CSR, ONG, Interviuri, Joburi si Comunicate. Pe de alta parte sunt puse la dispozitia utilizatorilor si rubrici precum Istoria Brandurilor, Recomandam,  in care sunt prezentate informatii in ceea ce priveste pozitia si istoria unor marci ce au impactat pozitiv de-a lungul timpului, respectiv articole despre carti, filme sau alte elemente utile ce duc la dezvoltarea culturii in domeniu.

 

Sectiunea Agentii si Servicii se adreseaza in totalitate tuturor companiilor de PR / Marketing / Advertising / Branding, acestea fiind invitate sa isi inscrie gratuit agentia si serviciile. 

Aceasta rubrica se gaseste in mijlocul paginii, in partea din dreapta. Cei care doresc adaugarea companiei trebuie sa completeze campurile: numele agentiei, despre agentie, logo, serviciile oferite, clienti, contact, iar in final sa aleaga tipul companiei respective. Pentru a usura cu mult procesul de adaugare,  utilizatorul poate folosi si fereastra Visual Editor, unde are posibilitatea de adaugare a imaginilor.

Servicii – pr. ro isi propune sa contureze în fiecare zi mai clar ceea ce inseamna acest univers si care sunt beneficiile pe care le aduce. Te invitam sa experimentezi Servicii – pr. ro si avem incredere ca impartasim aceeasi convingere: solutiile sunt inca pentru o tara mica.

Contact: www.servicii-pr.ro
Email: office@servicii-pr.ro