Acumulatoare nemtesti la super preturi


Sunt destul de putin firmele in care poti avea o incredere deplina atunci cand cauti produse pentru autoturismul tau, cum ar fi bateriile auto.
E-acumulatori.ro este firma care vine in ajutorul tau pentru a iti oferii produse originale, la o calitate exceptionala si mai ales la preturi care spulbera concurenta.
Firma e-acumulatori.ro este
importator Compit Gmbh si Lacrosse, dar si distribuitor Sony, Varta, Bosch, Fulmen, Sanyo, Eneloop. Produsele comercializate in cadrul firmei sunt fabricate pentru si piata germana, astfel ca puteti sa fiti siguri de calitatea nemteasca a acumulatoarelor auto, a bateriilor auto, sau a altor accesorii distribuite de e-acumulatori.ro. Incarcatoarele Compit si Lacrosse au o garantie de trei ani, iar acumulatorii pot suporta pana la 1000 de incarcari.
Indiferent care este preferinta voastra in ceea ce priveste modelul de acumulator dorit puteti alege varii modele pe care le puteti gasi in gama larga de produse a firmei.
Acumulatoarele se incarca de la sursele de energie de curent continuu sau de la sursele de curent alternativ, utilizand redresoarele.
Incarcarea acumulatorului poate fi normala, rapida sau fortata. Incarcarea normala se efectueaza in timp de 6 ore cu o intensitate de curent egala cu o patrime din capacitatea acumulatorului; incarcarea rapida se efectueaza in timp de 4 ore.
Este bine de stiu faptul ca trebuie evitata incalzirea bateriilor in timpul incarcarii. Pentru mai multe informatii e-acumulatori.ro este locul ideal pentru a afla raspunsul la nelamuririle voastre.