Acum la Media Galaxy regasesti noua gama de televizoare Samsung

 

Incepand de marti 29 martie, iubitorii de tehnologie sunt invitati in magazinele Media Galaxy pentru a testa si achizitiona noua tehnologie Samsung. Noile serii de televizoare LED D7000 si LED D8000, ofera o calitate superioara in format 2 D si 3 D, calitate HD dar si optiuni de divertisment mult mai diversificate.

 „ Media Galaxy isi tine promisiunea de a oferi clientilor sai alaturi de cea mai variata gama de produse si cele mai noi tehnologii. Aceste serii vor redefini notiunea de experienta vizuala si vor adauga un plus fiecarei locuinte. LED-urile D7000 si D8000 se regasesc in 3 variante fiecare cu diagonale cuprinse intre 102 cm si 137 cm. In acest moment la Media Galaxy seria D7000 este prezenta prin doua modele 40D7000 si 46D7000 cu diagonala de 102 cm si respectiv 117 cm, tehnologie 3D si ochelari 3D la pretul de 6899.90 lei si 8599.90 lei si seria LED D8000 cu modelul, 46D8000, diagonala de 117 cm, tehnologie 3D, ochelari 3D si telecomanda Samsung TwinView Touch Control, pretul acestuia fiind de 9199.90 lei. Celelalte modele pot fi comandate online pe www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro. Intr-o societate in continua schimbare, caracterizata de o puternica dorinta de imbunatatire a standardului vietii si a cererii pentru electronice, electrocasnice, IT si comunicatii, Media Galaxy poate oferi o gama diversificata si accesibila de produse electronice, electrocasnice, IT si comunicatii prin orientarea sa fata de client si prin excelenta sa in a-si administra toate aspectele legate de oferta: gama de produse, pret si servicii” a declarat Cristian Moanta, director Marketing şi Comunicare Altex Romania.

  “Prin noile serii LED D7000 si LED D8000, Samsung isi doreste sa ofere consumatorilor romani o noua dimensiune a divertismentului in propriile locuinte. Prin noua tehnologie, se doreste crearea unui spatiu confortabil in propria locuinta unde utilizatorii pot impartasi cu cei apropiati cele mai importante moment. Cele 2 serii cuprind functii care ajuta la cautarea conţinutului dorit pe televizor şi pe alte dispozitive media de stocare conectate cu certificare DLNA, la navigarea pe internet direct de pe televizor, poate oferi recomandari in functie de istoricul vizualizarilor utilizatorului dar si o gama larga de aplicatii gratuite sau contra cost“ a precizat Raul Filip, Director al Diviziei Consumer Electronics în Cadrul Samsung Electronics România.

 Seria de televizoare LED 8000, se remarca prin design elegant si imagine de calitate uimitoare. Ecranul este incadrat elegant si subtil de o rama de metal ce ofera produsului mai multa luminozitate.

Noii ochelari Samsung 3D cu care este dotata seria D8000 ofera conectivitate Bluetooth și telecomanda Samsung TwinView Touch Control, prima telecomanda tactila de televizor. Aceasta are un ecran de 3 inch, ce funcționeaza ca un display suplimentar ce poate reda continut independent.

Seria D8000 excelează prin claritatea redarii conținutului 2D, 3D și a oricarui tip de imagine HD. În plus faţa de Ultra Clean Panel, televizorul este primul care ofera tehnologiile 3D Local Dimming şi Local Contrat Enhancing (LCE). Aceste tehnologii produc cele mai clare imagini ce redau adâncime culorii neagre şi un alb pur.

 Samsung LED D7000 detine integrata in premiera mondiala functia Auto 3D Format Setup, astfel vizionarea 3D devine sigura.

Decodarea formatului de codificare nu mai reprezinta o problema, datorită noii tehnologii Auto 3D Format Setup, prin intermediul careia televizorul detectează automat formatul de codificare (e.g. side-by-side şi top bottom) în momentul rulării conţinutului 3D.

Rama din argint metalic, subţire de 0,2 inch, este încadrată de o a doua ramă transparenta cu accente de pietre pretioase ce foloseste tehnologia Samsung cu injecţie duala Touch of Color™ (ToC™).

                                        # # #

ALTEX Romania este liderul pietei romanesti de retail al produselor electrocasnice, electronice, IT, comunicatii si multimedia, operand in prezent 71 de magazine Altex si 13 magazine Media Galaxy, cu o suprafata totala de 85000 mp, care asigura o acoperire optima la nivel national. Oferta Altex contine produse cu CEL MAI MIC PRET DIN ROMANIA, in timp ce Media Galaxy se diferentiaza cu CEA MAI VARIATA GAMA DE PRODUSE. Pentru mai multedetalii va rugam vizitati www.altex.ro sau www.mediagalaxy.ro. .

Samsung Electronics CI.,Ltd este lider mondial in industria semiconductorilor, a telecomunicatiilor, a dispozitivelor media digitale si a convergentei digitale, cu vanzari consolidate de 116,7 miliarde USD in anul 2009. Compania are aproximativ 188.000 angajati in 185 de birouri din 65 de tari, fiind alcatuita din 8 divizii principale de afaceri – Visual Display, Mobile Communications, Telecommunication System, Digital Applinces, IT Solution, Digital Imagining, Semiconductor si LCD. Recunoscut ca unul dintre brandurile cu cea mai rapida dezvoltare in lume, Samsung Electronics este lider in productia de monitoare digitale, chip-uri de memorie, telefoane mobile si televizoare TFT – LCD. Pentru mai multe delatii vizitati wwww.samsung.ro

PR Contact:

Pentru mai multe informatii despre ALTEX, vizitati www.altex.ro sau contactati:

Dana Cujba, Coordonator PR , Tel: 021 206 2066,

e-mail: dana.cujba@altex.ro