Acum ai un dictionar cu adevarat istet

Editura Linghea are plăcerea de a anunÈ›a cea mai recentă apariÈ›ie editorială. ”DicÈ›ionarul tău isteț” (pentru început în variantele englez-român, român- englez È™i german-român, român – german) este un instrument lingvistic nou-nouÈ›, prietenos, util È™i uÈ™or de folosit, care nu ar trebui să lipsească din nici o bibliotecă. DicÈ›ionarul este dedicat în primul rând elevilor È™i studenÈ›ilor, dar caracterul său practic face din el o achiziÈ›ie excelentă pentru toÈ›i cei interesaÈ›i de învățarea È™i perfecÈ›ionarea unei limbi străine. ÃŽn elaborarea sa, echipa Linghea a pus accentul pe accesibilitate È™i a inserat informaÈ›ii utile pentru studiul limbii, dar È™i exemple practice care înlesnesc reÈ›inerea cuvintelor È™i încurajează comunicarea activă, preluate din limbajul obiÈ™nuit.

Dacă recomandările noastre și aspectul modern și dinamic nu v-au convins încă, o vor face cu siguranță cele 30 000 de cuvinte-titlu, însoțite de transcrierea fonetică menită să ușureze munca utilizatorului, cele 62 000 de traduceri, la care se adaugă cele 6 000 de expresii şi de fraze-exemplu. În plus față de orice alt produs similar de pe piață, dicționarul conține 75 de pagini cu teme de conversaţie atractive pentru tineri, precum și 300 de note lexicale şi gramaticale.

Editura Linghea, cu sediul principal la Brno (Cehia) și filiale în cinci țări europene, are peste 12 ani de experiență în realizarea şi comercializarea dicţionarelor, a ghidurilor de conversație şi a altor instrumente lingvistice. Ne găsiți pe http://www.linghea.ro/ precum și în cele mai mari librării din România, Diverta, Cărturești, Alexandria, Humanitas etc. Pentru comenzi ne puteți contacta la adresa de e-mail info@linghea.ro sau la sediul Editurii Linghea din Timișoara, str. Memorandului nr. 21 (tel. 0356 71 12 11).