Activitate culturala 9.12.2011-Cisper Buc- post

               București, 12.12.2011

  

Activitate culturală

„Obiceiuri şi tradiţii cu ocazia

sărbătorilor de iarnă”

 

               În luna septembrie 2010 a fost demarat proiectul  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o perioadă de implementare de 36 de luni.

          Proiectul este implementat de către Asociaţia Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociaţia  DIVERS Târgu Mureş, Agenţia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate Bucureşti şi Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.   

                Unitatea culturală a Centrului de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă (CISPER) București-Ilfov a organizat în data de 9 decembrie 2011  la sediul din str. Drăguşin Deleanu, nr. 1 A, sect. 2 Bucureşti, activitatea culturală denumită „Obiceiuri şi tradiţii cu ocazia sărbătorilor de iarnă”.

           Participanţii au fost elevi de etnie romă din clasele I-IV, cărora li s-au prezentat materiale la retroproiector despre tradiţiile şi obiceiurile sărbătorilor de iarna.

           S-au cântat colinde de iarnă, s-au împărţit cadouri, iar atmosfera de sărbătoare a fost imortalizată de către organizatori printr-un set de fotografii.

 

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                                                        CISPER București Ilfov     

Telefon: 0258/811170                                                              Responsabil PR                                  

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro                                     Ionuţ Tîrnăcop

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com                           Telefon: 021 2400838

                                                                                                  E-mail: cisperbucurestipr@yahoo.com