Activitate culturala 27 aprilie 2012 – ante

          

București, 23.04.2012 

Activitate culturală

„Neamuri de romi”

               În luna septembrie 2010 a fost demarat proiectul  “Crearea şi funcţionarea structurilor de asistenţă axate pe ocuparea forţei de muncă – Centre de incluziune socială pentru persoanele de etnie romă” – ID 62509,  cofinanţat din Fondul Social European prin Programul Operaţional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, cu o perioadă de implementare de 36 de luni.

          Proiectul este implementat de către Asociaţia Pakiv România, în parteneriat cu Asociaţia Amare Prhala Cluj Napoca, Asociaţia  DIVERS Târgu Mureş, Agenţia pentru Dezvoltarea Resurselor Umane Pro Diversitate Bucureşti şi Mesogeiako Symvouleftiko Systema S.A. Atena.   

                Unitatea Culturală a Centrului de Incluziune Socială pentru Persoanele de Etnie Romă (CISPER) București-Ilfov, organizează în data de 27 aprilie 2012, o activitate culturală destinată copiilor romi de la Şcoala generală 145, sector 2 Bucureşti.

          Activitatea este denumită „Neamuri de romi” şi are un scop foarte bine definit şi anume acela de a incita noua generaţie de romi în a cunoaşte mai bine diversitatea şi identitatea  comunităţii rome.

           Toţi cei prezenţi la activitate vor putea viziona o serie de materiale de prezentare ce vor contura câteva dintre binecunoscutele neamuri de romi.

          Toate momentele activităţii vor fi surprinse de către organizatori printr-un set de fotografii ce vor fi expuse în Unitatea Culturală.

 

Informaţii suplimentare:

Asociaţia Pakiv România                                                        CISPER București Ilfov     

Telefon: 0258/811170                                                                Responsabil PR                                  

Web: www.pakiv.ro, http://cis-rom.ro                             Ionuţ Tîrnăcop

E-mail: pakiv_romania@yahoo.com                                            Telefon: 021 2400838

                                                                                                  E-mail: cisperbucurestipr@yahoo.com