Action Camera lanseaza in Romania cea mai completa camera portabila – HD170 1080p

Drift Innovation a lansat la Londra prima camera de actiune portabila cu ecran LCD incorporat si comenzi wireless. Acum, Action Camera a adus aceasta camera in Romania, fiind disponibila pe website-ul nostru, www.actioncamera.ro. Drift HD170 1080 se ridica la nivelul oricarei camere HD de pe piata, avand capacitati de filmare in 1080p, 720 p sau WVGA HD si camera foto de 5 megapixeli la un unghi de 170 de grade.

Noua camera portabila HD se deosebeste de competitie prin ecranul LCD integrat, telecomanda economica cu memorie si timp de editare, lentile cu rotire la 300 de grade, sistem de accesorii pentru montare pe casca, ochelari si ghidon, mufa pentru microfon extern, mod de noapte si zoom digital 4x. Toate calitatile cautate de consumatori, acum intr-un singur ambalaj. Prin dotarile si calitatile oferite,Drift HD170 1080p ridica cu mult stacheta pe piata camerelor portabile sport. O camera video portabila care nu poate lipsi din echipamentul unui impatimit de sport. Retraieste aventura in high definition cu camera HD170 1080p.

Vizitati-ne online la adresa www.actioncamera.ro pentru mai multe detalii despre HD170 1080p si pentru oferta nostra completa de camere sport portabile.