ACT şi Politon a lansat volumul Poți fi fericit orice s-ar întâmpla, de Richard Carlson

richard-carlson-poti-fi-fericit-500x500Editura ACT şi Politon a lansat, în premieră în limba română, volumul Poți fi fericit orice s-ar întâmpla (You can be happy no matter what), un îndreptar prin care autorul, doctorul Richard Carlson, îi motivează pe cititori să facă abstracție de feluritele situații de viață și de a fi fericiți în orice moment.

Richard Carlson este unul dintre principalii experți americani în domeniul fericirii și al reducerii stresului şi în acest volum oferă o soluție simplă şi eficientă la această problemă radicală a spiritului uman. Există foarte mulți oameni care au impresia că pot fi cu adevărat fericiți doar atunci când toate problemele lor se vor fi rezolvat, când relațiile lor se vor fi îmbunătățit și când toate scopurile lor vor fi atinse.

Carlson consideră că pentru omul contemporan a devenit de la sine înțeles faptul că fericirea se obține prin eforturi îndelungate și prin îndepărtarea sistematică a obstacolelor ce par să nu se mai termine. Fie că este vorba despre circumstanțele în care ne aflăm, de problemele cu care ne confruntăm sau de lucrurile ce ne lipsesc, lupta pentru atingerea fericirii pare să se ducă la nesfârșit. Pe bună dreptate, dacă așa stau lucrurile, fericirea pare să fie o stare de neatins.

Poți fi fericit orice s-ar întâmpla este o carte motivaţională care aduce rezolvarea acestei probleme. Richard Carlson face o analiză atentă a proceselor psihologice care ne țin captivi în starea de nefericire și oferă o soluție sub forma unui set cinci de principii (în prima parte a cărții), dublată și validată de o serie de experiențe de viață (în a doua parte a cărții). El demonstrează că fericirea nu depinde de niciun factor exterior și sugerează că aceasta este starea noastră naturală.

Richard Carlson, prof. dr., este considerat unul dintre principalii experți americani în domeniul fericirii și al reducerii stresului. Este un orator apreciat la nivel național, adresându-se unor audiențe alcătuite din mii de persoane. Printre cărțile sale, tipărite în peste 26 de milioane de exemplare, se numără seria bestseller Don′t Sweat the Small Stuff (Nu-ți bate capul cu mărunțișurile) și Don′t Worry, Make Money (Nu-ți face griji, fă bani). Este un invitat popular la diverse talk show-uri, printre care celebrele Good Morning America, The Today Show și Oprah.

richard-carlson-poti-fi-fericit-500x500