CERTIFICARE ISO 9001 pentru PRINTO GROUP Timisoara

Timisoara, 2010

Compania PRINTO GROUP face in aceasta luna inca un pas important in dezvoltarea sa ca organizatie, in scopul oferirii unor servicii de o calitate ireprosabila. Astfel, incepand cu data de 24 martie societatea este certificata ISO 9001, in conformitate cu standardele europene de calitate privind sistemul de management.

Cu ocazia anuntarii acestui demers, dorim sa ne exprimam consideratia fata de clientii nostri, pentru increderea pe care acestia ne-o acorda zi de zi, in sprijinul demersului nostru de sustinere a incluziunii sociale pe piata muncii a persoanelor cu dizabilitati. Avem convingerea ca acest parteneriat pentru dezvoltare continua sa aduca beneficii majore atat pentru clientela noastră, cat si pentru categoria aparte pe care o sprijinim prin actiunile noastre.

PRINTO GROUP este din 1 octombrie 2007 unitate protejata autorizata in baza legii 448/2006, privind protectia si promovarea drepturilor persoanelor cu handicap. In calitatea sa de unitate protejata, compania se implica in mod activ in promovarea si integrarea in campul muncii a persoanelor cu nevoi speciale, punandu-le acestora in valoare potentialul creativ.

Antreprenoriatul social- propunerea noastra pentru dezvoltare durabila!

contact: office@printo-group.ro