Acordeonul ritmurilor de Jazz! Doar la Pose Cafe&Lounge!

Sambata, 16 Aprilie, incepand cu ora 19:00 Vali Craciunescu da viata acordeonului in ritmuri de jazz!
Legendele povestesc ca acordeonul ar fi fost inventia unui legendar rege chinez, Nyu Wa. Sunetele si muzica lui ne incanta de fiecare data, la un pahar cu prietenii, la o sarbatoare sau pur si simplu. Sambata, 16 Aprilie, acordeonul intalneste Jazz-ul, sunt prieteni si promit o evolutie de exceptie.
Alaturi de baietii de la Up Town Jazz, Vali Craciunescu, cel care se caracterizeaza ca fiind „vagabondul vietii mele”, v-a pregatit o surpriza. Intr-o interpretare inedita acordeonul devine atractia ritmurilor de jazz.
Te-ai gandit cum ar fi sa asculti „What a wonderful life!” si sa te bucuri de viata la o cafea buna?
Vino Sambata, 16 Aprilie, începând cu ora 19:00, la Pose Cafe & Lounge și asculta viata!
Te asteptam – Rezerva acum o masa – 021.323.60.12
www.posecafe.ro, B-dul Decebal nr 2, sector 3, Bucuresti
Pose Cafe este cafeneaua stilului tau!
Se spune ca o cafea cu un prieten insemana sa gusti putin fericirea si sa savurezi calitatea timpului petrecut. La Pose Cafe suntem prieteni. La Pose Cafe se poarta stilul tau. Cu design fusion atragator, cu seri incantatoare pentru toate gusturile si cu multe surprize, ca pentru prieteni, Pose Cafe & Lounge este locul in care vei dori sa revii iar si iar. Ne vei regasi dupa gimanstica de dimineata gata sa iti servim o cafea buna ca sa incepi ziua in stilul tau si poate vei dori sa vezi cum suntem friendly casual atunci cand orele de pranz bat in geamurile biroului. Iar daca inca nu te-am convins te invitam la parada modei stilului tau – petreceri tematice, seri de Jazz si multe altele. Vino sa ne cunosti! Vino in cafeneaua stilului tau!