ACAROM organizeaza cea de-a cincea editie AutoRomania

In zilele de 23 si 24 noiembrie, Asociaţia Constructorilor de Automobile din Romania (ACAROM) organizeaza AutoRomânia 2010, eveniment aflat la cea de-a cincea editie.

Evenimentul din acest an va reuni peste 200 de profesionisti din industria auto, reprezentanti ai celor mai importanti jucatori de pe piata si va fi structurat in doua capitole. Prima zi va fi dedicata unor sectiuni de conferinte si dezbateri ce vor avea loc la Hotelul Intercontinental din Capitala, iar a doua zi va avea loc o vizita a tuturor oficialilor prezenti la eveniment la complexul industrial Dacia Renault de la Mioveni.

AutoRomania 2010 isi propune sa aduca in prim plan subiecte cheie ale momentului precum masurile guvernamentale de stimulare a industriei auto, planurile de dezvoltare si achizitii ale celor mai mari companii de pe piata sau parteneriatele durabile dintre furnizori si producatori.

Printre personalitatile care vor lua parte la discuÅ£ii si vor oferi puncte de vedere relevante asupra acestor probleme se numara: Emil Boc – Primul Ministru al Romaniei, Constantin Stroe – Presedinte  ACAROM, Jerome Olive – Chief Operating Officer Renault Dacia, Dioniso Campos – Presedinte FORD Romania, Sorin Buse – General Manager Renault Technology Centre, Helge Zeuner – Manager Regional Sourcing Office Eastern Europe Volkswagen si Daniele Gianetti – Chief Purchasing Office Inalfa Roof Systems.

AutoRomania este un eveniment care ofera profesionistilor din domeniul auto posibilitatea de a se pune la curent cu cele mai noi informatii si trenduri de pe piata autohtona si regionala, precum si oportunitatea de a se intalni si discuta cu factorii de decizie ai industriei auto.

Pentru mai multe detalii puteti accesa site-ul www.autoromania.eu.