ACA-DEMIA Group te rasplateste pentru studiul intens!

ACA-DEMIA Group vine in ajutorul parintilor si al copiilor cu doua promotii. Nu mai sta pe ganduri si ajuta-ti copilul sa faca fata cu brio examenelor!

Cu o floare nu se face primavara. La fel se poate spune si in cazul studiilor: daca un copil face o singura data meditatie la o materie, nu inseamna ca si-a aprofundat cunostintele. ACA-DEMIA iti ofera o sesiune de curs gratuita daca alegi un pachet de minim cinci lectii.

ACA-DEMIA Group pregateste persoane de toate varstele, de la elevi de clasa I pana la adulti si ofera pachete de servicii in functie de necesitati. „Profesorii nostri sunt recrutati cu multa rigoare. Primim foarte multe propuneri de colaborare, dar putini sunt candidatii care trec testele noastre. Realizam cursuri particulare la standarde calitative ridicate”, a precizat domnul Ciprian Cepoi, director general ACA-DEMIA Group.

Chiar daca nu esti interesat de cursuri particulare, ACA-DEMIA Group te rasplateste cu 35 lei. Tot ce trebuie sa faci este sa aduci un elev care opteaza pentru un pachet de lectii, indiferent de materie sau program after-school. Meditatiile au loc in Bucuresti, la domiciuliul elevului.

Profita acum de promotiile ACA-DEMIEI si asigura-i copilului tau  succesul educational !

Despre ACA-DEMIA Group
ACA-DEMIA este prima societate din Romania specializata in efectuarea de cursuri particulare la domiciliul elevului si stagii intensive pentru toate nivelele prevazute in programa scolara.
Adresa: Strada Av. Gheorghe Marasoiu, nr. 25 – Sector 1 – BUCURESTI
Telefon: 0212 310 310
E-mail: info@aca-demia.ro
Website: www.aca-demia.ro