ACA DEMIA Group te pregateste pentru GMAT

ACA DEMIA Group ofera stagii de pregatire intensiva pentru Graduate Management Admission Test (GMAT). In urma acestui test iti poti continua studiile in strainatate sau iti poti oferi un mare avantaj daca vrei sa te angajezi intr-o companie multinationala cu activitati in Romania.

Absolventii facultatilor de profil economic pot aplica la mastere internationale in administrarea afacerilor, management sau economie aplicata, daca au rezultate bune la acest test. Lor li se pot alatura si elevii de liceu cu cel putin 10 clase.

Studiul nu presupune doar acumulare de cunostinte. Profesorii universitari de la ACA DEMIA Group, cu experienta internationala, fac pregatirea pentru GMAT intr-o atmosfera relaxanta, dar astfel incat participantii sa fie stimulati, dezvoltandu-li-se gandirea sintetica, intuitiva si originala.

Cursurile intensive pentru GMAT incep de la 1 februarie si au loc la sediul ACA DEMIA Group, in grupuri de 5-8 participanti. Durata acestora este de 3 luni, in maxim doua sedinte pe saptamana.

Construieste-ti un viitor mai bun! Inscrie-te la cursurile de pregatire pentru GMAT si ofera-ti sansa de a studia in strainatate sau de a ocupa un loc de munca bun, intr-o companie multinationala care isi desfasoara activitatea in Romania.

Despre ACA-DEMIA Group
ACA-DEMIA este prima societate din Romania specializata in efectuarea de cursuri particulare la domiciliul elevului si stagii intensive pentru toate nivelele prevazute in programa scolara.
Adresa: Strada Av. Gheorghe Marasoiu, nr. 25 – Sector 1 – BUCURESTI
Telefon: 0212 310 310
E-mail: info@aca-demia.ro
Website: http://www.aca-demia.ro