Abonament cu cadouri garantate la revista Vinul.Ro

Toţi cititorii care contractează abonamente pe un an la revista tiparită Vinul.Ro în perioada următoare vor primi automat acasă, fără tragere la sorţi, o sticla de vin Red Artisan şi un exemplar din Ghidul Vinul.Ro 2012. Super-oferta de abonare nu se termina aici, pentru că viitorii abonaţi vor participa şi la tragerea la sorţi pentru un sejur de două persoane la Conacul Archia, o locaţie de 5* din judeţul Hunedoara (sejurul include şi lecţii de echitaţie).

Costul unui abonament este de 100 lei, inclusiv TVA. Oferta este valabilă în limita stocului disponibil. Pentru a contracta un abonament (sau mai multe) la revista Vinul.Ro este de ajuns să completaţi formularul de pe pagina http://vinul.ro/abonare-la-revista-tiparita-vinul-ro sau să trimiteţi un e-mail cu datele personale (nume, prenume, adresă de livrare a revistei, număr de telefon) la roxana@vinul.ro. Pe parcurs, abonaţii vor beneficia şi de alte oferte speciale sau de concursuri cu premii din partea partenerilor Vinul.Ro.

Vinul.Ro este singura revistă lunară de vinuri&lifestyle şi reprezintă cea mai mare comunitate online de pasionaţi de vinuri. De-a lungul celor 7 ani de activitate în domeniul gastronomiei şi vinului, echipa Vinul.Ro s-a impus ca una dintre cele mai exigente şi respectabile organizaţii de comunicare în acest domeniu.

Red Artisan 2007 este un asamblaj în ediţie limitată din trei soiuri specifice podgoriei Dealul Mare, realizat de cunoscuta creatoare de vinuri Aurelia Vişinescu, un vin roşu complex, care a câştigat Medalia de Aur la Concours Mondial de Bruxelles 2011. Gustul de ciocolată amăruie, condimente şi vanilie este bine integrat de structura complexă şi corpolentă.

Conacul Archia ( www.conacularchia.ro ), prima pensiune boutique de 5 stele, se găseşte la 3 km de centrul orasului Deva, departe de zgomotul citadin. Conacul Archia pune la dispoziţie celor interesaţi 15 camere duble, 2 camere single, 2 apartamente superbe şi un restaurant spatios, specializat pe bucătăria tradiţională.