A treia editie Budha Bar Night, vineri 20 Mai, la Taj Restaurant!

Dupa lansarea cu succes a conceptului Budha Bar Night la Taj Reastaurant in 15 aprilie, dorim sa continuam suita de evenimente invitandu-va la treia editie din 20 Mai.

Decor fastuos si plin de culoare, ambientat cu elemente exotice, meniul creat pe toate gusturile sunt componente de baza ale acestui eveniment, care se contopesc perfect cu aerul rafinat, care te invaluie si iti trezeste simturile, cufundandu-te intr-o baie de intinerire.

Tocmai de aceea, dorim sa retraim impreuna momente unice ,intr-o noapte de neuitat, in data de 20 Mai, pe ritmuri Budha Bar live music alaturi de DJ Bodo,  uitand astfel, chiar si pentru o noapte, de rutina  si stresul cotidian .

Budha Bar Night este un concept care doreste sa promoveze un restaurant unde sa poti manca si unde totodata sa ai impresia ca esti intr-un club de noapte, unde vrei sa stai pana tarziu chiar daca a doua zi te duci la servici.

Mai mult decat o marca sau un concept, Buddha Bar a devenit un adevarat stil de viata, care s-a raspandit in intreaga lume, gratie numeroaselor locatii cu acest nume, dar si compilatiilor cu acelasi nume.

Restaurant Taj reprezinta de 8 ani sofisticata bucatarie indiana in Bucuresti, 8 ani de arome si ritmuri exotice, castigand numai in ultimii doi ani titlul de de “Cel mai bun restaurant indian din Bucuresti”, decernat in cadrul concursului Eating & Drinking Awards. Mai mult, in 2010 restaurantul Taj a castigat si premiul de “Cel mai popular restaurant din Bucuresti”.

Dorim ca fiecare vizita sa fie inceputul unei prietenii, sa intrati alaturi de noi intr-o lume in care gusturile va vor fi rasfatate de savori inedite si in care veti putea fi protagonistii unor istorii fabuloase, pline de farmec si romantism exotic !

 

Adresa: Calea 13 Septembrie 127-131, Bucuresti

Telefon: (+40) 021 410 18 20 begin_of_the_skype_highlighting (+40) 021 410 18 20 end_of_the_skype_highlighting
Mobil: (+40) 07448 133 300

E-mail: contact@tajrestaurant.ro

Web site: www.tajrestaurant.ro