A ÅŸasea promoÅ£ie a Programului Executive MBA – ASEBUSS sărbătoreÅŸte 10 ani de la absolvire

Joi, 11 noiembrie 2010,  a avut loc întâlnirea de 10 ani a celei de-a ÅŸasea promoÅ£ii de absolvenÅ£i Executive MBA 2000, organizată de Institutul de Administrare a Afacerilor BucureÅŸti – ASEBUSS.

Întâlnirea a reprezentat o ocazie unică pentru absolvenţii Executive MBA 2000 – lideri cu poziţii cheie în mediul de afaceri – să-şi revadă colegii şi profesorii. Participanţii au făcut bilanţul realizărilor lor profesionale de excepţie.

AbsolvenÅ£ii promoÅ£iei 2000 sunt la ora actuală manageri ai unor prestigioase organizaÅ£ii din România, precum 3M Romania, Abbott International, Banca Mondială, Banca Transilvania, BRD-Group Societe Generale, Carpatina SA, Citibank Romania SA, Eli Lilly Romania, Farmexim, Novartis, Orange, Prodal’ 94 – Stalinskaya, Puratos, Rompetrol Group, Raiffeisen Bank  etc.

Absolventii ASEBUSS reprezinta modele pentru managerii şi oamenii de afaceri, formatori de opinie şi creatori a sute de locuri de muncă. Au primit recunoaşterea mediului de afaceri primind diplome de excelenţă în domeniile în care activează. Mai multi absolvenţi ai seriei 1998-2000 au fost incluşi în Anuarul Who’s Who in Business Romania 2010 al Ziarului Financiar lansat pe 28 octombrie. Anuarul cuprinde cei mai influenţi 1000 oameni din business din Romania – manageri de top şi întreprinzători, din 22 de sectoare ale economiei. 32% dintre absolvenţii programelor MBA sau Executive MBA menţionaţi în acest anuar au urmat programul Executive MBA al şcolii de afaceri ASEBUSS.

Renumele şcolii de afaceri ASEBUSS se datorează nu numai programei, expunerii internaţionale şi metodelor de predare folosite, ci şi parteneriatelor cu scoli de afaceri prestigioase . In perioada 1993-2003 programul Executive MBA a fost organizat in cooperare cu University of Washington, Seattle-SUA. Incepând din 2003, ASEBUSS colaboreaza cu Kennesaw State University, Atlanta, SUA,  si ofera un program Executive cu o componentă internaţionala extinsa, în concordanţă cu misiunea şcolii de a oferi un program postuniversitar la standarde internaţionale. Parteneriatul cu KSU in organizarea programului EMBA presupune o colaborare intensivă atât între profesori, cât şi între cursantii români şi americani şi se concretizează în elaborarea de proiecte de afaceri comune.

Parteneriatul cu Kennesaw State University oferă studenţilor români şi americani oportunitatea de a lucra împreună, atât în întalniri directe, cât şi virtual, beneficiind de suport tehnic de ultima generaţie, inclusiv sistemul de videoconferinţe. Profesorii români colaborează permanent cu cei americani pentru îmbunatatirea planului de învăţămant de la an la an.

Kennesaw State University- o prestigioasă universitate din SUA – derulează programe de EMBA destinate domeniului de afaceri american din 1985, clasată în Top 25 programe Executive MBA din Statele Unite conform clasamentului CEO Magazine din august 2009. Această recunoaÅŸtere din partea unei publicaÅ£ii economice de prestigiu confirmă reputaÅ£ia Kennesaw State – o universitate care pune accent pe educaÅ£ia globală, pe inovaÅ£ie, parteneriate ÅŸi programe diverse în diferite regiuni, la standarde internaÅ£ionale.

ASEBUSS oferă singurul program Executive MBA acreditat atât naţional de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului cât şi de către Association to Advance Collegiate Schools of Business din SUA (AACSB).

Persoana de contact, Bianca Ioan – Director Marketing, program Executive MBA ASEBUSS

Tel. 0722 368 602,  e-mail bianca@asebuss.ro