A inceput competitia: Cupa Liceelor la Street Dance 2012!

Cupa Liceelor la Street Dance a ajuns anul acesta la cea de-a sasea editie. Adunand peste 50 de trupe din 18 judete reprezentate, OneBeat isi propune sa acapareze intreaga Romanie intr-o febra a dansului. Rasplata celor victoriosi se va face cu premii in valoare de 10.000 euro! Un eveniment efervescent care misca toata tara, asta este Cupa Liceelor la Street Dance!
Ti-ai dorit vreodata sa fii ca Michael Jackson?! Multi dintre fanii regelui pop incerca sa-l imite si ajung sa danseze street dance, acest stil de dans chiar fiind sursa de inspiratie pentru miscarile iconice ale regretatului megastar. Ca raspuns la toti acei tineri care isi urmeaza visul de a fi ca el, OneBeat Dance Studio organizeaza in fiecare an Cupa Liceelor la Street Dance.
Tinerii care vor sa-si reprezinte liceul trebuie sa treaca prin mai multe probe, unele practice, altele psihice, pentru a ajunge pe scena alaturi de celelalte trupe. Inscrierea e primul si cel mai simplu lucru de facut si se face online pe http://cupaliceelor.streetdance.ro, pana la data de 10 februarie 2012.
Daca ai febra dansului atunci aceasta competitie e una la care nu trebuie sa lipsesti. Fie ca o sa privesti din public sau o sa „reprezinti” de pe scena, distractia e garantata si atmosfera va fi una de neuitat. Regulamentul concursului se gaseste la una din adresele de internet a scolii de dans OneBeat Dance Studio, http://cupaliceelor.streetdance.ro/participanti/regulament.html.
Cei care reusesc sa-si sudeze echipa si sa arate ca ei merita sa castige vor urca la sfarsit pe podium pentru a-si primi premiile si aplauzele meritate.
Intre timp, nu uitati sa marcati in calendar datele stabilite pana acum pentru editia a sasea a Cupei Liceelor la StreetDance 2012:
• 17 februarie – etapa de calificare Constanta

• 18 februarie – etapa I de calificare, dedicata echipelor din Bucuresti – Club Jukebox, Bucuresti

• 25 februarie – etapa a II-a de calificare, dedicata echipelor din Bucuresti – Club Jukebox, Bucuresti

• 25 februarie – etapa de calificare “Alte judete” dedicata echipelor din nordul tarii si etapa locala Bistrita – Sala Polivalenta

• 25 februarie – etapa locala Iasi – Casa de Cultura Iasi, Sala Gaudeamus

• 25 februarie – etapa locala Constanta

• 03 martie – Finala pe Bucuresti – Club Jukebox, Bucuresti

• 10 martie – etapa de calificare “Alte judete” si Marea Finala Nationala – Club Jukebox, Bucuresti

Contact Presa & Parteneriate media:
Ana-Maria Lungu / ana@onebeat.ro / 0728.446.416

Contact Inscrieri & Participanti:
Adrian Alexe / adrian@onebeat.ro / 0735.169.358

Contact Sponsorizari:
Ana-Maria Lungu / ana@onebeat.ro / 0728.446.416
Diana Stefania Frumosu / diana@onebeat.ro / 0762.315.230