A II-a Intâlnire de planificare strategică a Asociației Naționale a Infirmierelor

Asociația Națională a Infirmierelor a organizat în perioada 21-23 august 2015, la Mamaia-Hotel Mercur cea de-a doua întâlnire. În cadrul evenimentului s-au stabilit obiectivele strategice  ANI pentru urmatorii 5 ani și s-au identificat obiectivele operaționale, stabilindu-se totodată și activitățile specifice pentru următorul an.

În agendă au fost trecute următoarele discuții :

             Misiunea ANI: reprezentarea intereselor infirmierelor din Romania pentru ca ele să-și exercite profesia la cel mai înalt grad de calitate și profesionalism.

             Viziunea ANI: Infirmierele din Romania vor avea siguranța locului de munca, vor fi respectate și apreciate, le vor fi apîrate drepturile și totodată vor respecta nevoile pacienților.

             Nevoile ANI:

  1. Delimitarea și respectarea programului și a sarcinilor de lucru.
  2. Lipsa serviciilor suport pentru infirmiere (consiliere, orientare in cariera, formare profesionala continua).
  3. Lipsa resurselor materiale din spitale si din domeniul social.
  4. Lipsa resurselor financiare care determina lipsa locurilor de munca.
  5. Alocarea numărului mare de beneficiari /infirmiera.

 

*Pentru orice informaţie suplimentară, accesaţi www.infirmiera.ro sau pagina de facebook Asociatia Nationala a Infirmierelor. Persoană de contact: Szabo Erzsebet, Director: 0732-830181, email:erzsebet.szabo@caritas-ab.ro.

**Material realizat în cadrul proiectului “Calificarea femeilor în meseria de infirmier: o șansă pentru servicii medicale și sociale de calitate”, implementat de Asociaţia Caritas Alba Iulia – Asistenţă Medicală şi Socială în parteneriat cu Asociaţia Four Change şi Centrul Diecezan Caritas Iasi şi co-finanţat de Fondul Social European prin Programul Operațional Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013. Investește în oameni!

 

Ianău Adina – Denora

Responsabil comunicare