A II-a editie a Conferintei Finantare.ro – 7 aprilie 2011, Iasi –

Dupa o prima editie de succes, Arhipelago si Fundatia Post-Privatizare merg pe aceeasi directie, organizand a II-a editie a Conferintei Finantare.ro la Iasi, pe 7 aprilie 2011.

Evenimentul promoveaza cele mai noi curente in managementul proiectelor, finantari europene, consultanta si investitii. Ne propunem sa oferim interactiune si informatii utile cu privirela tendintele anului 2011 atat in domeniul managementului de proiect, surselor de finantare disponibile, cat si a modalitatilor actuale de abordare a finantarilor europene. Totodata, ne propunem sa discutam despre directiile de lucru in ceea ce priveste implementarea proiectelor obtinute prin finantari.

Datorita conceptului sau, a speakerilor de valoare (Péter BARTA, Marius GHENEA, Gabriel MARDARASEVICI, etc.) si a informatiile transmise, conferinta ofera fiecarui participant posibilitatea sa descopere lucruri noi si sa afle informatii de actualitate si calitate.

Ne dorim sa raspundem cu ajutorul speakerilor nostri la intrebari precum: “Care sunt pasii de urmat pentru a demara o investitie cu fonduri europene?” sau “Cum sa implementam corect proiectele?”, avand in vedere problemele intalnite in practica, atat in accesare fondurilor, cat si in implementarea proiectelor dupa ce acestea au fost castigate.

La eveniment vor participa persoane din toata tara, interesate de finantari europene, managementul proiectelor si investitii. Vor fi prezenti antreprenori, persoane de conducere din intreprindere, reprezentanti ai IMM-urilor, APL-urilor si ai asociatiilor cu profil business, firme deconsultanta, firme de project management, manageri de proiect, detinatori de proiecte in derulare.

Reţeaua Arhipelago cu o vechime de peste 8 ani în mediul business vine să ofere publicului larg acces la informaţii într-un nou format. Arhipelago aduce soluţii complete şi integrate de promovare online, venind în sprijinul clienţilor cu diverse pachete şi produse care pot ajuta afacerea acestora  la nivel naţional. Reţeaua acoperă patru sfere distincte de interes din mediul online: Business;Entertainment; Personal Tools; Social.

Fundaţia Post-Privatizare (FPP) este cea mai importantă fundaţie pentru antreprenoriat din România. Creată în 1996 de Comisia Europeană, FPP este o instituţie privată care promovează educaţia antreprenorială şi susţine iniţiativele destinate dezvoltării sustenabile a mediului de afaceri românesc –cu accent pe întreprinderile mici şi mijlocii şi start-up-uri – prin intermediul programelor sale de dezvoltare antreprenorială, îmbunătăţire a mediului de afaceri şi promovare a responsabilităţii sociale a întreprinderilor.

E-mail: evenimente@arhipelago.com

Web-site: http://iasi2011.finantare.ro