A fost lansat serviciul viaRomania.eu Newsletter

Astazi, 21 martie 2011, a fost lansat oficial serviciul “viaRomania.eu Newsletter”. Dupa cum sugereaza si numele acestuia, este vorba despre un serviciu de informare a clientilor si vizitatorilor site-ului www.viaRomania.eu prin intermediul mesajelor de e-mail.

Abonatii acestui serviciu primesc periodic prin e-mail cele mai bune oferte de turism intern si extern ale momentului. Abonarea la serviciul “viaRomania.eu Newsletter” se poate face fie prin bifarea acestei optiuni in momentul efectuarii unei rezervari pe site-ul www.viaRomania.eu fie prin abonarea manuala folosind optiunea disponibila permanent in partea stanga a site-ului.

Subiectul primului newsletter trimis abonatilor viaRomania.eu este “Oferte Early Bookings – au mai ramas 10 zile!”, acesta prezentand cele mai bune oferte cu reducere de pana la 30% pentru vara 2011 in Bulgaria, Turcia, Grecia si Romania.

Site-ul www.viaRomania.eu a fost lansat in luna octombrie 2007 si este operat de Agentia de Turism VIAROMANIA din Brasov. Agentia de turism VIAROMANIA este agentie de turism touroperatoare, avand licenta de turism nr. 5197 emisa de Ministerul Dezvoltarii Regionale si Turismului din Romania.

In oferta agentiei de turism VIAROMANIA se regasesc atat oferte de cazare individual si sejururi in Romania cat si sejururi sau circuite in cele mai populare destinatii turistice din Europa sau celelalte  continente ale lumii.

 

Biroul de presa viaRomania.eu