A doua ediţie a Târgului Cariere în Alb!

În perioada 28 mai – 7 iunie, Cariere în Alb te invită la cea de a doua ediţie a celui mai mare eveniment din domeniul carierelor medicale şi industriei farmaceutice din România.

O carieră de success nu e utopie.

Nu vă punem la dispoziţie joburi. Vă oferim oportunităţi către o carieră.

Cariera este mai mult decât un loc de muncă, decât un salariu. E ceea ce urmează să faci 40 de ore pe săptămână, timp de mai bine de 40 de ani.
Primul pas pe care îl faci atunci când începi să îţi construieşti drumul potrivinic unei cariere de succes e dependent de dorinţele tale. Ce îţi doreşti de la viitorul tău: cauti stabilitate financiară? Îţi doreşti nu doar success, ci şi recompense personale? Visezi să călătoreşti mult? Ai vrea să faci ceea ce îţi place? Îţi doreşti să ai posibilitatea de a evolua profesional? Eşti determinat să faci ceva semnificativ pentru cei din jurul tău?

Dacă ai răspuns “da” la toate aceste întrebări, înseamnă că domeniul medicinei este alegerea cea mai potrivită pe care ai făcut-o. Pentru că ştim cât este de important să ai opţiunea de a alege, Cariere în Alb îţi oferă harta de care ai nevoie pentru a-ţi trasa drumul în carieră.

Evenimentul pune la dispoziţie seminarii de consiliere, workshop-uri şi traininguri, oferindu-ţi informaţii despre oportunităţile variate pe care le ai, atât în ţară, cât şi în străinătate. Poţi afla mai multe detalii despre domeniul în care vrei să profesezi, depre şansele de dezvoltare personală şi mai ales, vei afla cum poţi eficientiza procesul de perfecţionare în domeniul ales.

Recunoaştem, salariul este foarte important. Suntem conştienţi că marile oraşe nu oferă medicilor rezidenţi foarte multe oportunităţi, de aceea, Cariere în Alb doreşte să îţi ofere posibilitatea de a intra în contact cu profesionişti din domeniul medical care te interesează. Numeroasele oferte au o paletă largă, cuprinzând deopotrivă profesionişti din România, Germania, Anglia, Franţa, Suedia, Norvegia. Te ajută astfel nu doar să cunoşti mai bine oferta de joburi medicale şi pachetele salariale, ci îţi aduce angajatorii mai aproape ajutându-te să te faci cunoscut.

Evenimentul Cariere în Alb se află deja la cea de-a doua ediție și va avea loc în acest an în patru centre medicale importante din România: Cluj-Napoca, Timișoara, București și Iași. Târgul Cariere în Alb reprezintă o manifestare unică de acest gen în România și vine să întâmpine atât necesitățile tinerilor care părăsesc băncile școlii și ale profesioniștilor din domeniul sanitar cât și nevoile viitorilor angajatori ai acestora.

Cariere în Alb oferă atât angajatorilor cât și angajaților din domeniul sanitar oportunitatea de a se întâlni pe parcursul a două zile și de a începe o viitoare relație profesională benefică ambelor părți.

De ce să participi la Cariere în Alb?
• Ești student la o specialitate din domeniul sanitar
• Ești deja un profesionist în domeniu sanitar
• Dorești să îți continui cariera medicală începută
• Dorești să te informezi în legătură cu ofertele de angajare aflate pe piață în acest moment
• Dorești să interacționezi cu reprezentanții potențialilor angajatori
• Dorești mai multe informații despre sistemul sanitar din România
• Dorești să participi la training-uri, seminarii și workshop-uri susținute de expozanți

Participarea la oricare eveniment Cariere în Alb este gratuită. Ba mai mult, pe lânga cantitatea impresionantă de informație și oportunitățile de angajare oferite, Cariere în Alb te înscrie automat într-o tombolă cu premii surpriză. Tot ce trebuie să faci e să completezi formularul de înscriere și/sau să vii la târg!

Programul si detaliile locaţiilor le puteţi afla accesând http://cariereinalb.com/vizitatori/program/ .

Nu uitaţi, vă puteţi înscrie chiar acum completând formularul destinat vizitatorilor, la http://cariereinalb.com/vizitatori/formular-de-inscriere/ .