A avut loc seminarul cu tema „Prevenirea bolilor profesionale”.

A avut loc seminarul cu tema „Prevenirea bolilor profesionale”.

 

Angajatii RSC au participat la seminarul cu tema „Prevenirea bolilor profesionale”, ce a avut loc saptamana aceasta la sediul companiei din Bucuresti.

 

Seminarul s-a desfasurat pe parcursul a 3 zile, perioada in care s-a pus accent pe metodele de prevenire eficienta a accidentelor si a bolilor profesionale. Aceasta prevenire se poate realiza
numai printr-o politica adecvata care sa aiba in vedere imbunatatirea continua a performantei si integrarea managementului de securitate si sanatate in munca in managementul strategic al firmei.

 

Temele abordate in cadrul seminarului au fost urmatoarele:

1. Prezentarea  tuturor factorilor de risc specifici activitatii firmei care contribuie la aparitia bolilor profesionale.

2. Masuri propuse pentru diminuarea factorilor de risc.

3. Consecintele nerespectarii instructiunilor privind securitatea si sanatatea in munca.

 

La seminar au participat 68 de angajati si manageri RSC, acesta facand parte din activitatile desfasurate in cadrul proiectului „Un mediu de lucru mai sanatos si sigur pentru managerii si angajatii
intreprinderii noastre”.

 

Proiectul se incadreaza in domeniul major de interventie 3.2 si este cofinantat de Uniunea Europeana prin Fondul Social European. Proiectul va fi implementat in cadrul RSC, se va desfasura pe o perioada de 12 luni si va include instruirea a 7 manageri si 60 de angajati in sanatatea si securitatea muncii, formarea lor profesionala in probleme legate de mediu si prevenirea bolilor profesionale.

 

Proiect cofinantat din Fondul Social European prin Programul Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013 „Investeste in oameni!”

 

Despre RSC

 

RSC este o companie specializata in dezvoltarea si implementarea de solutii integrate eHealth, eBusiness, sisteme informatice personalizate si servicii IT. Pentru a raspunde perfect nevoilor clientilor, sistemele informatice destinate sectorului de sanatate au fost extinse catre sisteme integrate de managementul afacerilor si servicii specializate de consultanta IT.

 

RSC si-a deschis birouri si pe piata internationala, la Brusseles, Chisinau si Sofia. Deasemenea RSC a dezvoltat colaborarea cu companii nationale si internationale precum Microsoft, Oracle, IBM sau HP spre veritabile parteneriate de succes in dezvoltarea de solutii informatice performante.
Ca un rezultat al numeroaselor proiecte de succes implementate si a 9 ani de experienta in crearea de solutii informatice integrate ce au raspuns complet nevoilor a peste 200 de clienti, RSC a acumulat competente software si de management complexe, care fac diferenta.