A apărut al treilea număr al revistei din cadrul programului U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture

Asociația Culturală Momentum se bucură de lansarea unui nou numar al revistei din cadrul programului U.C.T.C. – Unite Cultures Through Culture. 

“Programul prinde rădăcini încetul cu încetul, fapt care face organizația să se mândrească, cu atât mai mult cu cât profesorii și reprezentanții a numeroase instituții școlare și organizații non-guvernamentale construiesc alături de noi și doresc să schimbe lucrurile în bine. 

In același timp suntem onorați ca o persoană foarte dragă Asociației Momentum, Profesor Dr Paula Scalcău, președinta Comunității Elene din Drobeta Turnu Severin, Ambasador al Elenismului în 2007, ne-a distins cu un articol în noul număr al revistei.

                Vă așteptăm să vă delectați cu revista programului UC.T.C. – Unite Cultures Through Culture în care elevi, voluntari, profesori și oameni de renume și-au pus amprenta!” a declarat președintele Asociației Momentum, Vlad Mateescu.

http://unitecultures.com/index.php/revista

www.unitecultures.com

www.asociatiamomentum.ro

U.C.T.C. este un program ce doreşte să readucă în prim plan cultura, promovând arta contemporană, naţională şi internaţională şi să stârnească interesul pentru cultură în rândul elevilor/studentilor în vederea dezvoltării personale.

OBIECTIVUL PROGRAMULUI U.C.T.C. priveşte colaborarea dintre elevi/studenţi care formează echipe redacţionale cu arie de desfăsurare în instituţiile de învăţământ, asociatii, fundatii de care aparţin, pentru schimburi informaţionale si uniune culturală.

Programul oferă elevilor/studenților posibilitatea de a se apropia de cultură și de a se exprima prin publicarea unor articole în revistă, dar și prin producerea unor emisiuni radio și TV. De asemenea, programul U.C.T.C.  facilitează crearea de legături între instituțiile de învațământ, asociații, fundații atât la nivel national cât și internațional, în vederea unor schimburi cultural – internaționale.

Grupul țintă al programului U.C.T.C. este reprezentat de instituţiile de învăţământ pre-universitar (atât vocaţionale cât și teoretice), asociații, fundații, dar și universități care pot susține activități online. Programul este menit să promoveze cultura și să ajute tineri cu inițiativă să-și găsească o ”voce”

###

           Asociația Culturală Momentum s-a născut în anul 2008 din dorința unui grup de studenți de la Universitatea Națională de Muzică din București de a-și demonstra aptitudinile artistice, în manieră personală, alături de care să atragă tineri asemenea lor, din toate ramurile celor șapte arte și din subcategoriile acestora. Printre obiectivele asociației se numără promovarea tinerelor talente prin: organizarea periodică de concerte, formarea unei orchestre, parteneriate cu instituții culturale și vocaționale de învățământ, redactarea revistei online a asociației.

###

           Pentru mai multe detalii puteți folosi următoarele contacte:

Vlad  Mateescu – președinte

0745982882

vlad.mateescu@asociatiamomentum.ro