80% discount la produse pentru amenajari pe www.ideacasa.ro

Bucuresti, 23 ianuarie 2012 – In perioada 23 ianuarie – 2 februarie 2012 Ideacasa.ro provoaca din nou preturile mici! Gresie Resine produsa in Italia, la super discount de 80%.

Ideacasa.ro a imbogatit portofoliul de produse cu noi modele de gresie marca S&T, ce indeplinesc standarde de calitate si design. S&T este o marca italieneasca, prezenta pe piata produselor de amenajari premium.

In perioada 23 ianuarie – 1 februarie 2012 clientii pot achizitiona Gresia Resine S&T cu discount de 80%. Gresia este disponibila in varianta rectificata, recomandata pentru amenajari de interior fara de cusur.

De ce acest pret redus? IdeaCasa.ro se adapteaza constant nevoilor clientilor sai, de aceea a ales sa ofere Gresia Resine cu un super discount de 80% fata de pretul de vanzare, cu o ocazia lansarii pe piata a marcii S&T.

Amenajarea spatiului baii sau a oricarei alte incaperi, reprezinta o investitie Pentru Toata Viata.

 

Despre IdeaCasa.ro

IdeaCasa isi dedica timpul pentru furnizarea celor mai variate si convenabile optiuni pentru amenajarea baii. Pentru a obtine o imagine completa a gamei de modele mobilier, obiecte sanitare, placi ceramice, spa si hidromasaj, utilizatorii pot naviga in zona de shopping de pe www.ideacasa.ro sau rasfoi cataloagele celor peste 30 de furnizori si producatori, ce pot fi descarcate imediat. In fiecare zi sunt incarcate noi produse pe www.ideacasa.ro, cat si promotii saptamanale.