8 Ani de Nomasvello Romania, 8 Ani de Frumusete!

Brandul Nomasvello (No+Vello), Liderul Mondial in Epilare Definitiva si Rejuvenare cu IPL sarbatoreste 8 ani de existenta in Romania, alaturi de clientii sai fideli, de jurnalisti, de bloggeri, si de persoanele publice care au testat deja eficienta serviciilor No+Vello.

Evenimentul celebreaza atat aniversarea brandului in Romania, cat si atingerea a 40 saloane de infrumusetare active, prin inaugurarea salonului Nomasvello Sibiu, care a avut loc in 3 aprilie 2018. Petrecerea aniversara va avea loc in incinta Promenada Mall, la Trickshot, in data de 17 aprilie 2018, cu incepere de la orele 18.

Votata de catre Franchise Direct drept franciza Numarul 1 in Lume pe segmentul SPA/Infrumusetare, reteaua No+Vello a aparut in Spania in anul 2007, numarand in prezent peste 1200 centre deschise in 16 tari de pe 3 continente.

Cum s-a dezvoltat franciza No+Vello in Romania?

Brandul No+Vello a aparut in Romania in anul 2010 si in doar un an de existenta a ajuns la 11 saloane de infrumusetare active. In prezent, franciza acopera 21 orase din tara, avand cate un centru in: Arad, Baia-Mare, Bacau, Braila, Buzau, Constanta, Falticeni, Galati, Oradea, Pitesti, Ploiesti, Popesti-Leordeni, Ramnicu-Valcea, Sibiu, Suceava si Timisoara. In orasele Brasov, Craiova si Iasi exista cate 2 saloane, iar Clujul acomodeaza cu succes 3 centre Nomasvello. In capitala, exista 15 saloane de infrumusetare active, urmand ca la finele lunii aprilie sa fie inaugurat al 16-lea, in incinta Auchan Titan.

Circa 80% dintre antreprenorii care au optat pentru franciza No+Vello sunt fosti clienti din retea, care au fost foarte multumiti de tratamentele de care au beneficiat si au decis sa-si deschida propriul salon sub acest brand, pentru a oferi aceasta oportunitate si altor romani interesati sa-si maximizeze farmecul personal. Mai mult, 7 dintre acestia detin mai mult de un salon, gratie managementului facil pe care il implica acest business, dar si ca urmare a amortizarii rapide a investitiei initiale (in circa un an).

In ce consta succesul brandului No+Vello?

Succesul conceptului No+Vello se bazeaza indeosebi pe pretul fix si unisex de doar 30 euro pe sedinta, indiferent de zona tratata si pe eficienta ridicata a tratamentelor, care transforma clientii in adevarati promotori ai serviciilor. Din respect pentru clientii retelei Nomasvello Romania, pretul nu a fost modificat din 2010 si pana acum.

Centrele Nomasvello din tara au activa in permanenta si o campanie de loializare a clientilor, care primesc bani inapoi sub forma de puncte, prin cardul de fidelitate No+Vello. Mai mult, ei pot primi sedinte gratuite de epilare definitiva (inghinal, axila sau fata) pentru fiecare 3 prieteni adusi in centrele No+Vello. Totodata, clientii care au efectuat un tratament cu lumina intens pulsata (Epilare Definitiva sau Rejuvenare Faciala) beneficiaza de reduceri de 50% la terapiile adiacente cu tehnologiile ProSkin si LED.

Pe langa toate aceste avantaje, serviciile Nomasvello se remarca prin utilizarea unei tehnologii proprii de ultima generatie, prin specialistii acreditati si prin protocolul de lucru international, toate acestea asigurand rezultatele optime ale tratamentelor. Mai mult, toate saloanele din retea asigura epilarea definitiva si pe piele bronzata in conditii de maxima siguranta si eficienta, prin tehnologia Sun&SAFE.

Ce servicii ofera Nomasvello Romania?

Centrele Nomasvello din Romania pun la dispozitia clientilor terapii de infrumusetare cu IPL, tratamentul facial de curatare in profunzime ProSkin si terapii inovatoare cu LED+Esthetic (tratamente anticelulitice si de fermitate, terapii faciale de hidratare intensive si albire dentara BIO).

Saloanele Nomasvello comercializeaza si produse profesionale No+Vello pe baza de acizi naturali si vitamine proprii pielii, care sunt potrivite tuturor tipurilor de ten. In plus, ofera Gratuit tuturor celor interesati testarea epilarii definitive, alaturi de o diagnoza faciala cu lampa cu ultraviolete.

Cine poate detine franciza No+Vello?

Franciza No+Vello este o afacere la cheie care necesita o investitie initiala de circa 32 000 eur+tva si care asigura o profitabilitate de pana la 10000 euro lunar, daca se respecta toate standardele si protocoalele pe care le implica. Profitul lunar difera in functie de oras, de locatie, de numarul de angajati si de implicarea francizatilor in afacere.
Afacerea No+Vello este ideala pentru orasele mari si medii din Romania si pentru persoanele fara experienta de business, care isi doresc sa dezvolte un anteprenoriat de succes in frumusete. Totodata, exista in retea si oameni de afaceri care au sesizat oportunitatea investitiei in franciza No+Vello, cu rezultate financizare foarte rapide.

Ce planuri de viitor are Nomasvello Romania?

Reteaua Nomasvello Romania cauta parteneri pentru deschiderea de noi saloane in toate orasele din tara. Pentru urmatoarele trimestre ale anului 2018 franciza intentioneaza sa deschida centre de infrumusetare in orasele Targu-Mures, Alba-Iulia, Timisoara, Galati, Focsani si Piatra-Neamt, estimand o crestere a numarului de saloane active de circa 30%. Brandul va continua sa se extinda cu noi saloane si in capitala, pentru a fi prezent in toate centrele comerciale populare din Bucuresti.  Prin sloganul “Frumusetea se ingrijeste” si prin endorsarea tratamentelor sale de catre vedete, bloggeri si alte persoane publice din Romania, Nomasvello subliniaza importanta ingrijirii personale ca rutina zilnica, pentru pastrarea frumusetii naturale.

Ce surprize pregateste Nomasvello Romania pentru petrecerea aniversara?

Pe 17 aprilie 2018, incepand cu orele 18, Nomasvello Romania va celebra alaturi de clienti si parteneri frumusetea naturala si conceptul No+Vello, printr-o petrecere tematica, avand ca motto: “Inverzim Romania”. Participantii vor fi asteptati la sarbatorirea celor 8 Ani de Frumusete si a celor 40 centre active cu un decor verde si proaspat, cu candy bar, sampanie si multe alte surprize, printre care se numara si fotografiile la minut, amuzante, realizate la cabina foto. Un fotograf profesionist va imortaliza, de asemenea, cele mai importante momente.